S NEBA PADAO NOVAC I U ZAGREBU: Vlasnik izgubio preko 12.000 evra!

Nakon dojave slušateljke Radio Sljemena, na mesto događaja stigla je i policija. Novca nema, ali građani su se nadali da je neka novčanica ipak ostala na trotoaru

  • 2

U zagrebačkoj Dubravi jutros je s neba bukvalno padao novac - to su čuli voditelji Radio Sljemena kada se u program javila slušateljka koja je izazvala pravu pometnju u tom delu grada.

Nakon ove dojave, na mesto događaja stigla je i policija. Novca nema, ali građani su se nadali da je neka novčanica ipak ostala na trotoaru.

Nakon priloga u Dnevniku u podne, Radio Sljemenu javio se navodni vlasnik novca, koji je izjavio kako je novac izgubio vozeći se na motoru. Imao je 97 hiljada kuna (oko 12.600 evra) kojima je navodno planirao da kupi automobil.

Policija je potvrdila kako je od jedne gospođe preuzela 4 hiljade kuna (oko 500 evra).

(Telgraf.rs / Izvor: HRT)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • -.major. MILAN TEPIC RS.K.

    27. februar 2015 | 22:52

    Ocekivao sam da ce posteni nalazac da se javi i preda novac uz nagradu nalazacu od 20 posto od pronadjene sume. Vidite da kod nas ta svjest slabo radi a i razumije se nestasica

  • Bernard

    28. februar 2015 | 16:38

    pa nema kod nas nestašice...vidiš da čovjek baci 12000 eura da se ljudi zabavljaju ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA