Ovaj ustaša je omiljeni novinar hrvatske predsednice: Mrzi Srbe, slavi Jasenovac! (FOTO) (VIDEO)

- Jasno je za kakvo se rešenje srpskog pitanja zalažem: trećinu iseliti, trećinu lojalnih prekrstiti, a trećinu, zločince, poubijati. Bog na nebu, Hrvati na zemlji. Dodajem: Jasenovac između - priča Velimir Bujanec, kome je Kolinda Grabar Kitarović prvom dala intervju nakon izbora

Velimir Bujanec, hrvatski voditelj emisije "Bujica", iza sebe ima brojne skandale. Pored toga što je bio u zatvoru zbog dilovanja droge, ne krije da podržava ustaše, mrzi Srbe, voli neonaciste, ono što je još zabrinjavajuće je to što ga podržava novoizabrana hrvatska predsednica, Kolinda Grabar Kitarović.

Naime, tokom predizborne kampanje njegova TV emisija postala je glavni HDZ-ov komunikacijski kanal, a u njoj su tokom kampanje prodefilovali svi likovi Kolindinog štaba, uključujući i samu Kolindu.

Bujanec je pre 20 godina, kao perspektivni kadar mladeži HDZ-a, narcisoidno pozirao za novine u crnoj SS uniformi s kukastim krstom na ruci!

On je tom prilikom izjavio da "nemački neonacisti prezrivo postupaju prema Srbima, ali prema Hrvatima nastupaju kao prema sebi srodnoj i bliskoj rasi, kao ljudima koji su im intelektualno i borbeno dorasli".

- Nisu u Jasenovcu Jevreji završavali po nekom rasnom ključu, nego zato što su, isto kao i Srbi i komunisti, bili protiv hrvatske države. Jasno je za kakvo se rešenje srpskog pitanja zalažem: trećinu iseliti, trećinu lojalnih prekrstiti, a trećinu, zločince, poubijati. Volim da ponavljam ono što su govorili naši dedovi ustaše: Bog na nebu, hrvatski narod na zemlji. Ja još dodajem - Jasenovac između - isticao je svojevremeno Bujanec.

Printskrin: Youtube/Osjecka TV Printskrin: Youtube/Osjecka TV

Ovo nije jedina njegova originalna izjava. Evo još nekih:

- Preprodavač droge zaslužuje likvidaciju na licu mesta, a svi oni koji se zauzimaju za legalizaciju nisu daleko od preprodavača. Eventualna doživotna robija za takve tražila bi poseban tretman koji je karakterističan Jasenovcu...

- Ne zauzimam se da u sastav Velike Hrvatske uđe i Bela Hrvatska, odnosno Poljska, zatim hrvatska pradomovina Iran i druge teritorije. Zagovaram Hrvatsku na Drini, u Boki Kotorskoj, u hrvatskom Zemunu, Novom Sadu, Subotici...

- A kad govorimo o podeli Bosne, zauzimam se isključivo za podelu 100:0 posto u korist bošnjačko-hrvatske federacije i njihove konfederacije s Hrvatskom…

- Važno je pomenuti kako Istru, Dalmaciju i ostrva Hrvatskoj nije pripojila nikakva partizanska borba crvenih ludaka, nego ih je pripojio NDH i doktor Ante Pavelić svojom septembarskom izjavom 1943. godine...

Od ovih izjava prošlo je dvadeset godina, a nekadašnji tupavi palanački neonacista danas je stub hrvatskog društva, savetnik novoizabrane hrvatske predsednice, koja je baš njega izabrala za prvi ekskluzivni intervju nakon pobede.

Pogledajte jedan od njegovih skandaloznih videa:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dare

    28. februar 2015 | 15:28

    Ovo treba da se prijavi EP .strasno da se daje prostor ovom fasisti u modernoj evropi.Jos ga vrh vlasti podrzava i takvi treba nama da drze lekcije.hrvatska JE FASISTICKA GENOCIDNA TVOREVINA.

  • Ivana

    28. februar 2015 | 15:11

    U pravu ste i mi Hrvati velikom,velikom većinom mijenjamo program kad se ivaj monstrum pojavi.Nažalost ,ako se neko javi da mu se zabrani voditi emisiju,odma kažu sloboda govora.A gdje je mržnja govora.Ja sam Hrvatica ali on je sramota i hrvatske televizije i hrvatske države i hrvatskog naroda koji je također nastradao od ustaške ruke.

  • Masa

    28. februar 2015 | 15:49

    I dalje je ostao tupavi palanacki neonasista, taman ide uz Kolindicu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA