DA LI JOJ JE MUŽ POMOGAO DA UBIJE MAJKU I BAKU? Preokret u istrazi o masakru u centru Beograda!

Po dolasku u stan ubijenih, policajci su zatekli nesrećne žene mrtve u krevetima. Oko njih je na sve strane bilo krvi, a Teodora Viktorović je nemo sedela pored kreveta, nesposobna da govori

  • 27

Nakon što je, navodno, pozvao policiju i prijavio "porodičnu tuču", ne pominjući da je iko ubijen, Borislav Stamenkov ispričao je zaprepašćenim policajcima sumnjivu verziju događaja, zbog čega je tužilac naložio i njegovo privođenje.

SATAROM PRED BEBOM UBILA MAJKU I BAKU: Jezivi detalji masakra u centru Beograda (FOTO)

Iako je Stamenkov, prema nezvaničnim saznanjima, naveo da se zločin dogodio u njegovom odsustvu, kad je otišao da trogodišnjeg sina Petra odvede u obdanište, istraga je pokazala da su vanbračni partneri zajedno bili u stanu u vreme dvostrukog ubistva, ali to ko je od njih dvoje - ili možda zajedno - ubio Ljiljanu (61) i Ivanku Đukić (90), biće otkriveno DNK analizom uzoraka nađenih na licu mesta.

Takođe, utvrđeno je da su nesrećne žene ubijene na spavanju.

Po dolasku u stan ove porodice u Mileševskoj ulici, policajci koji su mislili da dolaze da intervenišu u slučaju porodičnog nasilja bez žrtava, zatekli su dve ubijene žene u krevetima. Oko njih je na sve strane bilo krvi, a Teodora Viktorović je nemo sedela pored kreveta, nesposobna da govori.

Foto: Facebook/TEODORAVIKTOROVI Foto: Facebook/TEODORAVIKTOROVI

Unuka slavnog glumca ubila majku i babu satarom?!

U susednoj sobi, zatekli su i njenu šestomesečnu ćerku Aleksandru, koja je spavala.

JEZIVE SCENE U CENTRU BEOGRADA: Izneli tela masakrirane majke i bake, decu preuzeo centar za socijalni rad! (FOTO) (VIDEO)

Na licu mesta policiju je sačekao i Borislav Stamenkov, koji je policiji navodno rekao da je u toku noći Teodora sedela za kompjuterom "jer je ružno sanjala i nije mogla da spava".

Prema njegovim rečima, užasan prizor mrtve tašte i njene majke, u lokvama krvi, zatekao je kad se vratio kući, pošto je sina odveo u vrtić, ističući da ne zna šta je bio Teodorin motiv, ali da je ona to sama uradila.

Stamenkov je, kako se saznaje iz istrage, govorio staloženo, ali se i on osećao na alkohol, zbog čega je bio još sumnjiviji.

Pošto nije mogla ni da hoda, policajci su je doslovno uneli u kola, kojim su je odvezli na VMA, gde je utvrđeno da je u krvi imala čak 3.6 promila alkohola, kao i jake lekove za smirenje.

Teodora i njen nevenčani suprug bi danas trebalo da daju svoje iskaze u policiji, za šta ona juče nije bila u stanju, nakon čega će, najverovatnije, biti jasnije šta je prethodilo masakru i ko ga je počinio.

(Telegraf.rs / Izvor: Beogradska štampa)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • valentina strikovic

    3. mart 2015 | 14:14

    ovo je uzasno zalosno jadna djeca pored roditelja bez roditelja a i vrijeme je doslo mucis se podizes i na kraj dozivis da te dijete ili bije ili ubije ovo je vrijeme uzasno

  • milica

    3. mart 2015 | 14:42

    kako je zena koja nije mogla da hoda kada je dosla policija, bila u stanju da ubije dve zene satarom? meni pre deluje da je to uradio muz i svalio krivicu na mucenicu

  • Beograd

    3. mart 2015 | 14:08

    Dokle ce u ovoj nasoj Srbiji ovo biti udarne vesti?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA