ZBOG OVOG UBISTVA SU BRITANCI ZANEMELI: Tinejdžerku prvo oteli pa je raskomadali! (FOTO) (VIDEO)

Beki Vots je nestala 19. februara, a sve do juče policija nije imala nikakve informacije o njoj. Nakon dojave, telo tinejdžerke je pronađeno raskomadano u jednom naselju blizu Bristola

  • 3

Šesnaestogodišnja Beksi Vots je nestala pre desetak dana, a nakon otkrića ljudskih ostataka za koje se misli da su njeni, policija u Velikoj Britaniji uhapsila je pet osoba.

Za devojčicom se traga već neko vreme, a policija je nedavno dobila dojavu da se ostaci njenog tela nalaze u Barton Hilu, piše Dejli Mejl.

Među uhapšenima su 28-godišnjak i 21-godišnja devojka, i njih dvoje se terete za otmicu Beki Vots. Juče je privedeno još pet osoba i trenutno su na ispitivanju u policiji.

- Kao rezultat novih podataka koje smo dobili sinoć, došli smo da pretražimo kuću u naselju Barton Hil. Informacija je upućivala na to da je telo tinejdžerke raskomadano pa smo se vodeći time došli do otkrića - objasnio je detektiv Majk Kortior.

Bekina porodica je obaveštena o otkriću iako još nije objavljena identifikacija tela. Policija je nastavila sa istragom poseda, a njena porodica je u šoku.

Printskrin: Youtube/nighty/news Printskrin: Youtube/nighty/news

- Nije nam jasno zašto bi neko hteo da povredi našu Beki na tako brutalan način. Sve dok slučaj ne bude rešen nećemo da komentarišemo istragu i molimo vas za poštovanje naše privatnosti - stoji u saopštenju porodice Vats.

Tinejdžerka je nestala 19. februara kada je izašla iz kuće. Kod sebe je imala telefon, laptop i tablet, ali prijateljima nije rekla gde ide, a sa sobom nije ponela dodatnu odeću.

U policijskoj akciji učestvuju i redari iz obližnjih okruga, kao i tim specijalaca sa psima. Angažovan je čak i helikopter. Istražitelji su pregledali i crnu opel zafiru, koja je bila parkirana ispred još jedne lokacije u istrazi.

Podeljeno je stotine letaka dok je na društvenim mrežama pokrenuta kampanja #FindBecky.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor:dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dawko

    4. mart 2015 | 08:12

    Sad ce neki glupan da se javi: "Eto cega sve ima tamo kod njih na zapadu.."

  • praca

    4. mart 2015 | 17:24

    sta svega ima na zapadu, bog da te sacuva!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA