SVRLJIŠKI MANIJAK: Napada isključivo starice, dve ubio a jednu pokušao da siluje! (FOTO)

Milovan Mišić (36) je na svirep način usmrtio svoju komšinicu Ljubinku Nikodijević (66). Nesrećnu ženu zaskočio je na ulici, uvukao je u njenu kuču i pokušao da siluje. Kako se ona branila, onesvestio je cepanicom, obljubio, a zatim je usmrtio sa više udaraca nožem

  • 10

Milovan Mišić (36) iz svrljiškog sela Beloinje uhapšen je zbog ubistva Milinke Jeftić (82) koja je juče ujutro pronađena mrtva u svojoj kući u Svrljigu. On je prilikom pokušaja pljačke gušio i davio staricu dok je nije usmrtio. Međutim, istraga će pokazati da li je njegova žrtva doživela i seksualni napad s obzriom na to da je Mišić poznat kao okoreli seksualni prestupnik.

Mrtvu staricu pronašao je njen sestrić Nebojša Gavrić i pozvao policiju. Kako je utvrđeno, Mišić je u ponedeljak uveče upao u Milinkinu kuću, ubio je a zatim izvršio premetačinu tragajući za sakrivenim novcem.

Nakon uzaludne potrage za parama, vratio se u iznajmljeni stan u Svrljigu gde ga je policija pronašla. Najpre je negirao ubistvo da bi suočen sa dokazima priznao da je on lišio života Milinku.

Mišić je pre petnaest godina na svirep način usmrtio svoju komšinicu Ljubinku Nikodijević (66). Nesrećnu ženu zaskočio je na ulici, uvukao je u njenu kuču i pokušao da siluje. Kako se ona branila, onesvestio je cepanicom, obljubio, a zatim je usmrtio sa više udaraca nožem. Osuđen je na petnaest godina zatvora, ali je izašao na slobodu nakon dvanaest, jer je amnestiran.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Marta 2013. godine pokušao je da siluje Kosanku Živković (89), ali je staričino zapomaganje čula njena ćerka i spasila je od napasnika. Mada je protiv njega zbog ovog dela podignuta optužnica za silovanje, u toku sudskog postupka je prekvalifikovana u tešku krađu u pokušaju.

Viši sud u Nišu ga je za ovo delo osudio na godinu dana zatvora, ali je Apelacioni sud presudu ukinuo. U ponovljenom postupku Mišić je oslobođen optužbe za pokušaj krađe.

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Leoo

    4. mart 2015 | 23:09

    Ko je ovde lud? Kadija? Kako je manijak dospeo ponovo na ulicu???

  • nadja

    4. mart 2015 | 23:23

    Svaka čast pravosudju I onome ko je izrekao takva presudu!!! Uzas zemnljo!!!

  • Mlj2850

    4. mart 2015 | 23:35

    Treba ukinuti tu nakardnu tvorevinu koja se zove " apelacioni sud " . Oni nisu normalni , kada su jednom recidivisti ukinuli kaznu, za pokusaj , silovanja , ubistva i kradja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA