BRZAN PONOVO POPLJAVLJEN: Grad izgleda jezivo! (FOTO)

Iako za sada, bar prema tvrdnjama stručnjaka, nema rizika da će se ponoviti majski scenario, neka područja u Srbiji su poplavljena. Među njima se našao i Brzan koji je i prošle godine bio izložen katastrofi

  • 5

Nakon prošlogodišnjih poplava koje su blokirale Srbiju, sada se ponovo suočavamo sa sličnom opasnošću. Iako za sada, bar prema tvrdnjama stručnjaka, nema rizika da će se ponoviti majski scenario, neka područja u Srbiji su poplavljena.

Vodena stihija preti mnogim mestima u Srbiji, a jedan broj reka i kanala je već izlio.

Foto: Čitalac Telegrafa Foto: Čitalac Telegrafa

Među njima se našao i Brzan koji je i prošle godine bio zahvaćen poplavama. Sudeći po fotografijama koje je poslao naš čitalac možemo videti da je ovde situacija identična prošlogodišnjoj.

Pogledajte potop u Brzanu i Rumi! (FOTO)

Foto: Čitalac Telegrafa Foto: Čitalac Telegrafa

Čitalac nam je poslao fotografije uz napomenu da je "ovo dokaz kako se opština pobrinula da spreči poplave" nakon prošlogodišnje katastrofe.

Foto: Čitalac Telegrafa Foto: Čitalac Telegrafa

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sandriina

    6. mart 2015 | 14:34

    I Smederevska Palanka je opet poplavljena,o tome se nista ne pise. Jasenica se iylila i mogu vam reci da je scenaio slican kao onom majskom. Niko nista nije uradio da se to spreci,ljudi bacaju smece po kanalima tako da i ne cudi sto se opet isto dogodilo.

  • Petar

    6. mart 2015 | 14:34

    Potok koji ide kroz ceo Brzan nije ciscen 20 god i sta onda ocekujemo a no proslogodisnje poplave nisu Opstinsku vlast mnogo zabrinule odvaja se novac za odbranu od poplava i za odvodnjavanje a nista jadan narod

  • baja

    6. mart 2015 | 13:45

    sta ocekivati od njih?nista nisu preduzeli ni prose godine osim sto su trazili novac, koji su kao i humanitarnu pomoc delili i onima kojima ni kap vode nije stisla ni u dvoriste

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA