Poznat ponuđač za savetnika za utvrđivanje predloga modela pivatizacije Telekoma Srbija

Obaveze savetnika u prvoj fazi su da uradi procenu vrednosti, ekonomsku i pravnu analizu, analizu tržišta, predloži modele privatizacije i pripremi vremenski i metodološki plan privatizacije.

  • 2

U prostorijama Telekoma Srbija održano je javno otvaranje ponuda u okviru javne nabavke za usluge menadžmentskog konsaltinga od strane savetnika u vidu stručne pomoći u utvrđivanju predloga modela privatizacije kompanije Telekom Srbija. Ponudu je dostavila jedna kompanija – Lazard Freres SAS (Pariz, Francuska).

 

Nakon otvaranja ponude komisija je utvrdila da je ponuda blagovremena i da je ponuđač dostavio sva neophodna dokumenta.

 

Telekom Srbija će u zakonskom roku doneti odluku o prihvatljivosti ponude.

 

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

 

Obaveze savetnika u prvoj fazi su da uradi procenu vrednosti, ekonomsku i pravnu analizu, analizu tržišta, predloži modele privatizacije i pripremi vremenski i metodološki plan privatizacije. Nakon završetka prve faze, u slučaju da većinski akcionar donese odluku i izabere jedan od modela privatizacije, započeće druga faza u kojoj će sve aktivnosti u tom procesu da koordinira i vodi izabrani savetnik, od objavljivanja poziva do zatvaranja transakcije.

 

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    7. mart 2015 | 08:17

    Alo ljudi,posta srbije je vlasnik telekoma,posta je dala sve pare drzavi da otkupi telekom,apsurd je da je posta otkupila ono sto joj je sloba oteo 90-tih.a i mobtel ptt je otet posti,postari ne dajte svoje

  • Zozon

    7. mart 2015 | 08:00

    Mali Boža se vraća na velika vrata.Ne piše se dobro Telekomu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA