PREVELIKA TUGA: Preminuo zbog gripa, iza sebe ostavio tri maloletna deteta!

Igor Radovanović (36) iz Paraćina je imao visoku temperaturu i zbog nje je 23. februara otišao u Službu hitne medicine u tom gradu, gde mu je rečeno da ima bronhitis i vraćen je kući, ali mu je u toku noći bilo još gore. Narednog dana je ponovo otišao kod lekara odakle su ga poslali za Kragujevac, gde je od posledica gripa preminuo

  • 9

Igor Radovanović (36) iz Paraćina, koji je protekle noći preminuo od komplikacija izazvanih virusom gripa u kragujevačkom Kliničkom centru, bio je otac troje male dece, a živeo je sa suprugom Milenom i roditeljima od otkupa sekundarnih sirovina.

NOVA ŽRTVA GRIPA: Umro muškarac (36) iz Paraćina!

Ova skromna romska porodica, koja u svom vlasništvu ima firmu "Igor otpad" i živi od toga, u velikom je šoku od kada im je saopšteno da je njihov hranilac preminuo.

- Igor je imao nekoliko dana visoku temperaturu. Zbog toga je prvi put otišao u Službu hitne medicinske pomoći 23. februara. Pregledan je, rekli su mu da ima bronhitis, dali su mu diklofen i pustili ga kući. Međutim, bilo mu je gore već te noći i pored toga što je pio lekove - rekla je Milena i dodala:

- Ponovo je otišao u Hitnu 24. februara uveče. Lekari su ga tada zadržali u bolnici i smestili na Grudno odeljenje. Dali su mu razne lekove, ali mu je bilo loše. Imao je jake bolove. Sutradan su ga poslali za Kragujevac i eto, ni tamo doktori nisu mogli da ga spasu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Otac Branislav kaže da je izgubio jedinca, ali misli da to nije moralo da se desi, samo da su lekari obratili veću pažnju na njega kada se prvi put javio.

- Kada je došao kući, kupili smo mu gomilu lekova. Posle, na Grudnom, čuli smo da pluća skoro kao da nije imao koliko ga je bolest uhvatila - priča otac i dodaje da je njegov sin bio srčani bolesnik i da je redovno pio lekove.

Na Grudnom odeljenju Opšte bolnice Paraćin navode da je ovaj pacijent primljen iz Hitne službe 24. februara uveče.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Imao je visoku temperaturu i teško je disao, a te simptome je imao već nekoliko dana ranije. Odmah mu je urađen snimak pluća na kome se videlo jako teško obostrano zapaljenje. Mi smo uradili šta smo mogli, a sutradan smo ga odmah transportovali na dalje lečenje u Klinički centar u Kragujevac jer mu je stanje bilo veoma teško - rekla je dr Snežana Zlatković sa Grudnog odeljenja.

Igor je iza sebe ostavio suprugu Milenu (28) i troje dece Saru (11), Stefana (9) i Tijanu (8).

(Z. R. P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • plavi safir

    6. mart 2015 | 19:05

    Ima bronhitis i daju mu samo diklofen?! Strasno! Saucesce porodici! Jadni roditelji,kolika tuga :(((

  • Kri

    6. mart 2015 | 19:27

    OVO JE STRAŠNO PA KAKAV TO VIRUS HARA PO SRBIJI? SAUCESCE PORODICI

  • Lanmi

    6. mart 2015 | 18:57

    Zalosno ostavio decu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA