PANIKA NA AERODROMU U SARAJEVU: Evakuisali putnike zbog dojave o bombi u avionu

Portparolka Granične policije Bosne i Hercegovine Sanela Dujković rekla je da je na aerodromu u toku kontradiverzioni pregled putnika, kompletnog aviona i prtljaga u skladu sa procedurama, nakon što je primljena anonimna dojava o bombi

  • 3

Na Međunarodnom aerodromu u Sarajevu u toku je kontradiverzioni pregled zbog anonimne dojave o bombi.

Portparolka Granične policije Bosne i Hercegovine Sanela Dujković rekla je da je na aerodromu u toku kontradiverzioni pregled putnika, kompletnog aviona i prtljaga u skladu sa procedurama, nakon što je primljena anonimna dojava o bombi.

- Putnici su evakuisani, a budući da je reč o ozbiljnom kontradiverzionom pregledu, on će potrajati i nekoliko sati. Postoji mogućnost da će doći do kašnjenja letova -rekla je Dujkovićeva za portal "Kliks".

O aktivnostima na Međunarodnom aerodromu Sarajevo upoznati su i Agencija za istrage i zaštitu BiH, Ministarstvo bezbednosti, federalni MUP, MUP Kantona Sarajevo i Uprava za indirektno oporezivanje, te bezbednosni sektor Međunarodnog aerodroma Sarajevo.

(Telegraf.rs / Izvor: Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pop

    7. mart 2015 | 12:37

    To su normalne situacije u BiH.Kad neko dete nece da radi pismeni, kad sud treba nekoga da proglasi krivim itd.odmah stizu dojave o postavljenim bombama.

  • Лолита

    8. mart 2015 | 01:53

    Ислам...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA