Ponovo odloženo saslušanje Čovića

Prema nezvaničnim informacijama, saslušanje je odloženo za 25. maj, jer se zbog bolesti nije pojavio Čovićev branilac

  • 7

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović, pojavio se danas u Trećem osnovnom tužilaštvu, ali njegovo saslušanje u svojstvu osumnjičenog zbog napada na novinara TV Kopernikus, Dejana Anđusa, ponovo je odloženo.

Prema nezvaničnim informacijama, saslušanje je odloženo za 25. maj, jer se zbog bolesti nije pojavio Čovićev branilac.

Podsetimo, Nebojša Čović se sumnjiči za nasilničko ponašanje, pošto je, kako se sumnja 4.juna, na Novom Beogradu, ispred televizije, napao Anđusa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oprobano

    9. mart 2015 | 15:33

    Motka. Manuelno sredstvo za resavanje mnogih problema, kako politickih, tako i obicnih ljudskih, pravnih, i problema po potrebi, instant problema. Koristi se u raznim situacijama posle svih potrosenih pravnih i drugih lekova koji nisu doneli rezultate. Motka je biljka cudnovata. Dostupna svima. Raste svuda oko nas. Ima svoje vrline, mane i nedostatke, ali pravilnom upotrebom, zavrsava posao. Dokazano u praksi kroz istoriju. Mnogi je se i dan danas rado secaju. Samo zavisi sa koje strane se posmatra. Motka je bespovratna, kaucuja nije obavezna, znaci za siru je upotrebu, sve zavisi od potrebe. Vreme leci na duge staze, motka odmah. Za sve profile stanovnistva i za sve uzraste. Pre upotrebe posavetujte vase klijente o mogucim reakcijama na motku. Naknadne reklamacije nisu do sada evidentirane. Rok kajanja neogranicen.

  • Nenad BG

    9. mart 2015 | 15:09

    Stari DB-ovac nije ni za mnogo gora zlodela odgovarao.

  • Vladimir

    9. mart 2015 | 15:32

    TREBA OSUDITI OVOG NOVINARA, PA KAKO CE DOPUSTITI DA GA ONOLIKO MALO STVORENJE ISTUCE!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA