MINISTAR ANTIĆ: DOSTA SPEKULACIJA! Odluka o poskupljenju struje još NIJE DONETA

- Odluka o mogućem povećanju cene će tek biti razmatrana. Da li će do povećanja cene električne energije uopšte doći, u kom procentu i u kom momentu, javnost će biti blagovremeno obaveštena - kaže ministar energetike

  • 2

Povodom različitih informacija koje su se pojavile u javnosti u poslednjih nekoliko dana, a tiču se povećanja cene električne energije, ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić uputio je molbu svim javnim poslenicima i medijima da ne spekulišu o datumu i visini povećanja cene električne energije, dok takvu odluku ne donesu nadležni organi.

- Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić je više puta naglasio da, imajući u vidu aranžman sa MMF-om, s jedne strane, a težak materijalni položaj naših građana s druge strane, odluka o mogućem povećanju cene će tek biti razmatrana. Da li će do povećanja cene električne energije uopšte doći, u kom procentu i u kom momentu, javnost će biti blagovremeno obaveštena - istakao je ministar Antić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гласник

    10. mart 2015 | 13:47

    Господо политичари сиђите међу народ и будите у служби народа.

  • Nina Jerković

    10. mart 2015 | 10:41

    Кад политичар каже не то значи можда, а ако ти политичар у Србији каже не то значи поскупљује после избора.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA