NATO OPKOLIO RUSIJU: Vojne vežbe saveznika preko puta Krima!

Od početka ukrajinske krize u Istočnoj Europi, NATO je održao seriju vojnih vežbi, a u ovoj su pored Bugarske, Rumunije i Turske učestvovali i brodovi drugih zemalja NATO-a

  • 22

Crnomorske članice NATO Bugarska, Rumunija i Turska sa još četiri članica Alijanse počele su danas vojne vežbe u Crnom moru, preko puta anektiranog Krima, saopštio je portparol bugarske mornarice.

U vojnoj vežbi pomorskog brzog odgovora u Crnom moru pod komandom američkog komandata flote i uz učešće američke krstarice "Vicksburg", priključili su se i brodovi drugih zemalja NATO-a.

Manevri uključuju simulacije protivvazdušnih i napada podmornicama, kao i simulaciju načina odbrane od napada malim plovilima, naveo je portparol bugarske mornarice.

Od početka ukrajinske krize u Istočnoj Europi, NATO je održao seriju vojnih vežbi, prenela je agencija Rojters.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ISAIL vozdra raja

    11. mart 2015 | 09:58

    Saveznici mogli ste se malo zaigrati oko islamske drzave. Ili ste i njih mogli ukljuciti na manevre.

  • Dejan B.

    11. mart 2015 | 07:39

    ŽIVELA RUSIJA

  • Aca

    11. mart 2015 | 07:08

    Coveku je na ovoj planeti sve dato da uziva,priroda,sume,planine,jezera,mora,da zivi radi,stvara porodicu...itd itd... Za svakog ima sve i ima dovoljno Ali sve ce to covek jednog dana sve da unisti. Nece nas nikakva kometa ili asteroid unistiti Sami cemo mi to

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA