KO JOŠ OSTAVLJA BAKŠIŠ KONOBARIMA? Njega je mušterija ČASTILA 23.000 evra, evo i zašto (FOTO) (VIDEO)

- Bacio sam samo jedan pogled na konobara i znao da u njemu "čuči" nešto posebno. Plenio je dobrotom i poverenjem, ali su mu usta izgledala u najmanju ruku bolno - ovakav je utisak konobar ostavio na darežljivu mušteriju Freda Botčera

  • 12

Da li ste nekad neočekivano dobili poklon koji vas je oduševio? Ukoliko jeste, delite situaciju sa Brajanom Maiksnerom konobarom iz Kanzasa. Naime, njemu je mušterija ostavila ogroman bakšiš kako bi mu pomogla da sredi svoje pokvarene zube!

Fred Botčer se jednom prilikom zadesio u restoranu Du-Dah Diner u Kanzasu sa svojom porodicom gde je Brajan radio. Prilikom usluživanja, on je odmah primetio zube mladog konobara, ali ga je fasciniralo to što nosi osmeh na licu bez obzira na problem koji ima sa karijesom.

- Bacio sam samo jedan pogled na konobara i znao da u njemu "čuči" nešto posebno. Plenio je dobrotom i poverenjem, ali su mu usta izgledala u najmanju ruku bolno - ovakav je utisak Brajan ostavio na Freda.

Odmah je shvatio da mora da mu pomogne, pa je pozvao vlasnika restorana kako bi ga pitao da li može da plati konobaru zubara u iznosu od 23.000 evra.

- Ovaj čovek me nije poznavao, a priuštio mi je nešto što nisam nikada uspeo sam. To je bila moja najveća želja - objasnio je Brajan.

Printskrin: kwch.com Printskrin: kwch.com

Vlasnik restorana je rekao da je Fredov prvi utisak u vezi konobara bio pravi, jer je on stvarno jedan divan mladić. Od svih zaposlenih koji rade u Du-Dah Dineru on je jedini koji stvarno zaslužuje ovakav poklon.

Od tada, Brajan se smeje predivnim osmehom i trudi se da ispuni sve želje mušterijama.

(Telegraf.rs / Izvor: metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA