OVO JE NEIZDRŽIV BOL, FALIŠ MI SVAKOG TRENA: Jezivi statusi žene čijeg su muža iskasapili mačetom!

"Sve moje na svetu, moja ljubav, moja radost, moj osmeh... Sad mi ostaje da volim za oboje i da čekam ponovni susret nas gde nas niko neće razdvojiti kao što je to učinio zverski monstrum" - napisala je na svom Fejsbuk profilu Nena Katilović

  • 27

Batajnica je i dalje u neverici nakon monstruoznog ubistva Stevana Katilovića (35), kojem je 16. februara mačetom najpre isečen nos, da bi zatim bio izboden u desnu preponu i ostavljen da nasmrt iskrvari.

Uhapšen monstrum koji je mačetom ubio Stevana Katilovića u Batajnici!

Da zločin za koji je osumnjičen P. K. (64) bude gori, sve se odigralo ni manje ni više nego zbog svađe oko mesta za parkiranje.

Supruga nastradalog Stevana, Nena Katilović napisala je 8. marta na svom Fejsbuk profilu potresni status koji je ostavio Srbiju bez reči:

"Tako mi nedostaješ ljubavi moja, ovo je neizdrživ bol. Ne mogu da prihvatim da te više nikad neću videti. Ne mogu. Fališ mi svakog trenutka... Volim te srce moje najviše na svetu".

Printskrin: Facebook Printskrin: Facebook

PREREZAO MU MAČETOM NOS I ISEKAO PREPONE: Jezivi detalji svirepog ubistva u Batajnici! (FOTO)

Ovom statusu koji je ganuo brojne prijatelje pomenutog para, ali i one koji ih ne poznaju, prethodio je podjednako potresni Nenin status od 6. marta:

"Sve moje na svetu, moja ljubav, moja radost, moj osmeh... Jednom rečju moja najveća podrška i oslonac. Za njega sam živela... A sad, šta sad... Sad mi ostaje da volim za oboje i da čekam ponovni susret nas gde nas niko neće razdvojiti kao što je to učinio zverski monstrum... Dokle god sam ja živa i ti si ljubavi moja, volim te jedino moje neopisivo onako kako smo samo nas dvoje umeli".

Printskrin: Facebook Printskrin: Facebook

Podsetimo, prema Neninim navodima poslednje Stevanove reči bile su:

- Ova budala mi otkinu nos - da bi sekund kasnije pao na grudi nesrećne žene.

OVA BUDALA MI OTKINU NOS: Poslednje reči ubijenog Stevana, žrtve kasapina iz Batajnice! (FOTO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ljubav

    10. mart 2015 | 21:01

    Tako je tesko kad izgubis nekog ko ti zivot znaci .Srce nikad ne prihvata realnost a ceo svet ti propadne u trenu :( .Volela bih da ti Bog da snage da naucis da zivis sa bolom jer neke stvari i neki ljudi nemogu nikad da se prebole. :(

  • 50% hrv 50% srb

    10. mart 2015 | 21:46

    Kako god da se osjecas glupost je pisati po fb ovakve stvari...Zalosno je i patis ali na fb stavljati ovakve statuse po meni su bolest savremenog drustva

  • Belogradjan

    10. mart 2015 | 21:00

    Kakva tuga, sta je toliko veliko moga da ti uradi da ga ubijes.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA