KRVAVA OSVETA BIVŠEG DEČKA: Doktorku iz Zubinog Potoka ubio pred policajcima!

Nastradala Dušanka i njen ubica Nemanja su raskinuli pre dve godine, i od tada je on nju proganjao, iako je trebalo da se uda za drugog čoveka

  • 11

Nemanja Vićentijević (28) ubio je preksinoć svoju bivšu devojku Dušanku Andrejević (29) na njenom radnom mestu u Domu zdravlja u Zubinom potoku naočigled dvojice policajaca, pripadnika Kosovske policije.

Nakon što je uhapšen, u Nemanjinom džepu je pronađeno oproštajno pismo koje ukazuje na to da je hteo da izvrši samoubistvo.

Nastradala Dušanka i njen ubica Nemanja su raskinuli pre dve godine, i od tada je on nju proganjao, iako je trebalo da se uda za drugog čoveka.

PRETILI IM HAPŠENJEM: Nakon ubistva doktorke u Zubinom Potoku, kosovska policija maltretirala lekare!

Te večeri je došao u Dom zdravlja da je vidi. Upravnica Doma zdravlja Lena Radosavljević kaže za Informer da su Dušanka i Nemanja razgovarali prvo u kafeteriji, a potom i u hodniku, gde su se posvađali. Medicinsko osoblje je zbog galame pozvalo policiju.

Foto: Tanjug/Boki Foto: Tanjug/Boki

- Dušanka ga je molila da ne viče pred pacijentima. Ubrzo je došla patrola, a Nemanja kada je video policajce, viknuo je - Ne dirajte me i krenuo je prema čajnoj kuhinji. Kada je shvatio da tuda ne može pobeći, izvadio je pištolj i pucaio u Dušanku. Policajci su skočili na njega i jedva su uspeli da ga savladaju.Dušanka je bila sva krvava i samo je izustila - Pogođena sam i zatvorila oči - priča Radosavljevićeva i dodaje da je ona bila izuzetan lekar i čovek.

UHAPŠEN OSUMNJIČENI: Zbog ljubomore ubio doktorku u Domu zdravlja Zubin potok! (FOTO)

Dušanka je odmah kolima transportovana u Kosovsku Mitrovicu, ali je na putu do bolnice preminula.

Nastradala Dušanka i Nemanja su se zabavljali šest godina, a on ju je nakon raskida uhodio i slao joj preteće poruke. Nesrećna devojka je zbog toga od načelnice Doma zdravlja tražila da joj omogući korišćenje godišnjeg odmora.

Foto: Profimedia, Flickr/Geoffrey Fairchild Foto: Profimedia, Flickr/Geoffrey Fairchild

- Rekla mi je da ima neke probleme koje mora da reši. Bila je plačljiva i uznemirena. Dogovorile smo se da u četvrtak ode na godišnji odmor - rekla je Lena Radosavljević.

Nemanja je po zanimanju auto-mehaničar, a po Zubinom Potoku se priča da ima problema sa drogom. On je nekoliko sati pre zločina na svoj Fejsbuk profilu stavio status "laž i nepravda ubijaju čoveka" kao da je najavio šta će učiniti.

U oproštajnom pismu koje je policija našla kod njega prilikom hapšenja pisalo je da mnogo voli Dušanku i da ne može da živi bez nje.

- Ili ćemo biti zajedno ili nas neće biti. Dušanka je moj život i ono jedino što volim. Mnogo je stvari koje nas razdvajaju, a mi se i pored toga volimo. Voli me, znam to - napisao je između ostalog Nemanja.

 Foto: AP/Tanjug, freedigitalphotos.net/Ambro Foto: AP/Tanjug, freedigitalphotos.net/Ambro

Radmila Andrejević, Dušankina majka, ispričala je da je naslutila da će se desiti tragedija.

- Pre pet dana, kada je Dušanka otišla u Zubin Potok, pomislila sam - Ovaj će je ubiti. Ta misao mi nije izlazila iz glave. A i ona kao da je nešto slutila. Pre polaska me je neprestano grlila, ljubila i govorila da me voli - priča uplakana Radmila.

Ona priča da je Dušanka odavno raskinula sa Nemanjom i da je planirala da se uda za drugog mladića.

- U četvrtak smo se čule, ponovila mi je da me najviše voli i kazala mi - Dejana volim i hoću da se udam za njega i da mu rodim dete. To joj je bio novi mladić, koji takođe radi u Domu zdravlja u Zubinom Potoku - priča očajna majka.

Foto-Ilustracija: Tanjug/Jaroslav Pap Foto-Ilustracija: Tanjug/Jaroslav Pap

Prema njenim rečima, Dušanka se nije žalila na Nemanju, ali je pominjala da joj dosađuje telefonom.

- Jednom sam ga videla, odmah sam osetila odbojnost, kao da sam znala šta će joj uraditi - kaže njena majka.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nistavilo

    11. mart 2015 | 01:19

    Bolesniku ljubomorni, pa malo li je sto vas siptari istrebljavaju, treba li medjusobno da se poubijate?

  • Slavica

    11. mart 2015 | 08:35

    Progonitelji. Mora da postoji i za to zakon. Koliko će još ljudi da strada, pre nego što se usvoji adekvatan zakon?

  • #&#

    11. mart 2015 | 09:54

    Ovo neka procitaju sve djevojke kojima imponuje da im je djecko ljubomoran neka shvate da je ljubomora jedna teska psihicka bolest.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA