REŠENA MISTERIJA GDE JE PUTIN: Živ je i zdrav, evo dokaza! (VIDEO)

Ruska državna televizija je objavila snimak današnjeg sastanka Putina i predsednika Vrhovnog suda Vjačeslava Lebedeva

  • 15

Ruski predsednik Vladimir Putin sastao se sa predsednikom Vrhovnog suda Vjačeslavom Lebedevim, saopštila je danas pres-služba Kremlja. Sastanak je održan u Putinovoj rezidenciji Novo-Ogarjovo kod Moskve, naveo je Kremlj koji je objavio fogorafije Putina i Lebedeva na svom veb-sajtu, prenosi Rojters.

JOŠ JEDNA TEORIJA O "NESTANKU" PUTINA: Ljubavnica mu U TAJNOSTI rodila PETO DETE!

Ruska državna televizija je objavila snimak Putina i Lebedeva na sastanku u rezidenciji.

Kremlj je, takođe, saopštio da će se Putin 16. marta sastati sa predsednikom Kirgistana Almazbekom Atambajevim u Sankt Peterburgu.

Ovi sastanci se mogu dovesti u vezu sa glasinama da je Putin bolestan, što je Kremlj juče negirao. Glasine su se pojavile zbog odlaganja njegove posete Kazahstanu.

Portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov izjavio je za radio-stanicu "Eho Moskve" da je Putin "potpuno zdrav" i da je njegov stisak ruke i dalje toliko jak da može "slomiti vašu šaku", preneo je AP.

Kremlj ostaje miran na različite glasine o zdravstvenom stanju Putina, rekao je Peskov, našalivši se da je one koji ih šire, možda pogodila "prolećna groznica".

- Kada se sunce pojavi u proleće i čim je proleće u vazduhu, onda groznica počinje. Neko sanja o ostavci (direktora Rosnjefta Igora) Sečina, drugi o ostavci vlade, dok neki nisu videli predsednika Putina na TV nekoliko dana - kazao je Peskov.

- Mi smo mirni po pitanju ove groznice i odgovaramo na pitanja strpljivo - naveo je Peskov.

Glasine o Putinovom zdravstvenom stanju počele su da se šire kada je sastanak ruskog, kazahstanskog i beloruskog lidera, planiran za ovu sedmicu otkazan, što je Peskov potvrdio.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Zaista, lideri tri države su odlučili da odlože sastanak u Astani na nekoliko dana - saopštio je Peskov.

Putin nije viđen u javnosti od obraćanja čelnicima Ministarstva unutaršnjih poslova 5. marta, koje je emitovano na televiziji.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA