DIRLJIV SUSRET OCA SA OTETOM DEVOJČICOM: Gde si srećo tatina? (VIDEO)

Otac je stigao u pratnji ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića koji se lično angažovao kako bi oteta devojčica bila spasena

  • 58

- Gde si srećo tatina - bile su prve reči oca kada je ugledao svoju ćerkicu u automobilu u kom je oteta!

Devojčica (2) koja je oteta danas na Voždovcu, vraćena je roditeljima posle drame u Beogradu. Majka se vraćala iz prodavnice sa ćerkom, kada joj je otmičar prišao sa leđa i oteo dete usred dana. Uplašena žena je očajno pokušavala da vrati ćerku, ali su joj otmičari polomili prste vratima automobila.

SVI NOVI JEZIVI DETALJI OTMICE NA VOŽDOVCU: Evo šta se dešavalo od prve do poslednje sekunde drame! (FOTO) (VIDEO)

Otac je stigao u pratnji ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića koji se lično angažovao kako bi oteta devojčica bila spasena.

Otmičari su Mišel Branko Sebastijan i Sabrina Gorin, sa francuskim pasošima, koji su oteli dete majci iz ruku i pobegli u BMW-u. Majka otete devojčice je pokušala da im uzme ćerku, ali su joj oni polomili prste vratima od automobila. Pobegli su BMW-om i zaustavljeni kada su probili rampu kod Šimanovaca.

EKSKLUZIVNO: Fotografije s mesta hapšenja otmičara devojčice s Voždovca (FOTO)

U jednom momentu su pokušali da dete bace kroz ogradu autoputa, ali je policija uspela da ih zaustavi i vrati dete roditeljima.

Ovo je Branko Sebastijan, otmičar male Maše! (VIDEO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baltazar17

    13. mart 2015 | 18:56

    Hvala ti Boze!! Ovo je obislo region, iz Bosne sam i imam malu sestru. Citav dan pratim ovu istragu, ko na iglama sam bio citavo popodne. Hvala jos jednom, Boze, sto se sve dobro zavrsilo. A ovom dvoma...sjeme im se zatrlo!!

  • BEN DELIJA

    13. mart 2015 | 19:11

    NE VREDI OD SUZA RADOSNICA NE VIDIM STA PISEM A RADOSTAN SAM DO NEBA UH SVE JE DOBRO KADA JE NJEN TATA PONOVO UZEO U NARUCJE

  • Aleksandar

    13. mart 2015 | 19:09

    Placem kao malo dete , i ja imam ovakvu curicu kod kuce! BRAVO POLICIJO ,BRAVO LEGENDE!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA