HELIKOPTER PREPOLOVLJEN: Stravične slike sa mesta nesreće! (FOTO) (VIDEO)

Nešto posle ponoći helikopter se gubi sa radara, a svaki kontakt s posadom je prekinut. Odmah je počela potraga, a ostaci letelice su uskoro pronađeni u blizini aerodroma, pored autoputa

  • 50

Nakon stravične nesreće koja je zadesila našu zemlju, u kojoj je poginula beba od pet dana i još šest osoba, osvanule su prve fotografije na kojima se vidi kako izgleda letelica nakon ovog užasnog događaja.

Letelica je poletela iz Raške, gde je bila angažovana u spasavanju bebe stare pet dana. Helikopter je stigao do aerodroma "Nikola Tesla" sinoć pre ponoći, ali je zbog veoma loših vremenskih uslova kružio oko aerodroma i tražio pogodno mesto za sletanje.

PAD HELIKOPTERA: Ovo su imena svih nastradalih u velikoj nesreći! (VIDEO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Pretpostavlja se da je helikopteru ponestalo goriva.

Foto: Tanjug/Srđan Ilić Foto: Tanjug/Srđan Ilić

Nešto posle ponoći helikopter se gubi sa radara, a svaki kontakt s posadom je prekinut.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

TELEGRAF NA MESTU STRAVIČNE NESREĆE: Ovde se srušio helikopter sa bolesnom bebom! (VIDEO)

Odmah je počela potraga, a ostaci helikoptera su uskoro pronađeni u blizini aerodroma, pored autoputa.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Paramedic 24

    14. mart 2015 | 17:06

    Radim u Nemčkoj kao Rettungsassistent(Paramedic international) moj grad ima u prvoj smeni 46 vozila hitne i 3 helikoptera u vandrednim situacijama jos 24 vozila hitne mogu da se mobilišu) Hitna-vatrogasci jedna zajednička centrala - policiska extra u roku od 8 min se u negde u gradu zatvara velika raskrsnica da sleti helikopter koj je sa nama u vozilu hitne isto kao sa centralom u vezi vatrogaci hitna i policija zatvara raskrsnicu hitna preuzima pacjenta ako je bolički heliodrom zauzet drugim helikopterom .... Vatrogasci imaju leflektore za navodjenje helikoptera!!! U ventralama sede moje kolege i koordiniraju sve ima svoje algoritme!!! A mi dva na 7-8 miliona stanovnika !? Znam da smo siromasni i u velikim problemima ali to je osnovno za jednu drzavu toliko para mora da bude!!! Iskreno saučešće porodicama poginulih

  • dragan jerinic

    14. mart 2015 | 16:31

    Saucesc porodicama nastradalih heroja i vojsci Srbije.I VELIKA MOLABA za dusebriznike i pametnjakovice koji sve znaju...a znaju samo da sede kuci i kucaju nebulozne komentare i razumeju se u sve i u letenje i u vodjenje drzave da se bar danas uzdrze iz postovanja prema ljudima koji su hiljade ljudi spasili. HVALA Ovo je moj prvi komentar u zivotu a revoltiran sam pisanjem svakojakih pacijenata.

  • Milija

    14. mart 2015 | 14:03

    Tragedija .... Laka vam zemlja xeroji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA