ZASTRAŠUJUĆI, NAJNOVIJI DETALJI OTMICE DEVOJČICE: Mašu su otmičari hteli da prodaju PEDOFILIMA za 100.000 evra?

Sumnja se da su otmičari devojčice Maše P. planirali da je nakon brakorazvodne parnice njihove ćerke, a u kojoj bi iskoristili njen DNK, prodaju pedofilima za 100.000 evra

  • 58

Porodica francuskih otmičara, otac Mišel Sebastijan (46), majka Sandrin Goren (50) i čerka Kristel Eje (25) pronašli su Mašu P. iz Beograda preko Fejsbuka i skovali plan da je otmu, a njen DNK su, navodno planirali, da poture na sudu kako bi dokazali da Kristelin bivši muž nije otac njene ćerke Sintije. Sumnja se pre svega da su devojčicu posle svega hteli da prodaju pedofilima za 100.000 evra!

EVO KAKO SU OTMIČARI PRONAŠLI DEVOJČICU! Mašu P. (2) videli na Facebooku! Ovo može svima nama da se desi!!! (FOTO)

Kako prenosi Informer Kristel Eje na sudu u Francuskoj vodi bitku za starateljstvo nad dvogodišnjom ćerkom Sintijom, a za tu bitku bila im je potrebna mala Maša.

POTRESNA ISPOVEST OCA OTETE DEVOJČICE: Moju ćerku su otmičari opili sedativima!

- Kidnaperi su mislili i na anjsitnije detalje, pa su otetu devojčicu skinuli i obukli joj unapred spremljenu novu garderobu, čak i veš i čarape, a njene stvari su bacili negde usput, a da bi bili sigurni da dete neće plakati za roditeljima dali su joj da popije sedativ, koji ju je potpuno omamio. Otmičari su hteli da devojčicu najpre iskoriste za DNK analizu u brakorazvodnoj parnici, a onda da je prodaju za 100.000 evra - kaže za ovaj list izvor iz istrage.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA