LEKARI ME USPAVALI, PA MI UKRALI 5.000 EVRA IZ DŽEPA: Neverovatna priča iz srpske bolnice

Kad je pre dve nedelje muškarac B. Ž. (54) iz Inđije hitno primljen u bolnicu u Sremskoj Kamenici, lekari su ga poslali na operaciju i ugradili mu stent, a kad je došao svesti, shvatio je da mu nedostaju pare koje je imao u svom džepu

  • 30

Muškarcu B. Ž. (54) iz Inđije, dok je pod dejstvom anestezije ležao na Institutu za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici, nestalo je 5.000 evra, a njegova porodica okrivljuje medicinske radnike za krađu, pišu beogradski mediji.

On je primljen u bolnicu kao hitan slučaj pre dve nedelje oko 22 sata, i pošto je bio u teškom stanju, odmah je odveden na operacioni sto, gde mu je ugrađen stent.

- Malo je falilo da dobije još jedan infarkt kada je video da mu fali novac. On je u svom džepu imao 5.000 evra jer se nije nadao da će završiti u bolnici. Kada je stigao u bolnicu, četiri radnika su ga ubrzala govorivši mu da se skine, skloni stvari i da požuri, a on u tom momentu nije razmišljao o parama koje je imao u džepu - priča njegova ćerka koja nije želela da otkrije svoje ime.

Njegova garderoba je data prijatelju, i on je tada shvatio da novca nema. Iako su u početku mislili da su evri negde ispali, kada su videli da su u džepu ostali samo dinari, shvatili su da je ostale pare neko uzeo.

Foto: Profimedia/Martin Mehes - ČIF Foto: Profimedia/Martin Mehes - ČIF

- Nemamo reči kakav je to bezobrazluk. Verujemo da je novac ukrao neko od zdravstvenih radnika jer ne postoji drugo objašnjenje. Bilo je kasno uveče, nisu imali posete i samo je nekoliko ljudi bilo tu. Kad smo prijavili policiji, zahtevali smo da oni odu na poligraf, ali su odbili. Nećemo se smiriti dok se ovaj slučaj reši - kaže uznemirena ćerka.

Inače, u MUP su potvrdili da je pljačka prijavljena i da se radi na rasvetljavnaju tog slučaja.

- Pacijent je 7. marta primljen u koronarnu jedinicu, a rodbina je odnela njegove stvari kući. Sutradan je prebačen na odeljnje kardiologije, gde su mu doneli stvari. Tada je on primetio da mu nedostaje neki novac, što je i prijavio dežurnom lekaru, koji je odmah pozvao policijsku stanicu u Petrovaradinu - poručili su sa Instituta za kardiovaskularne bolesti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • goran

    17. mart 2015 | 11:04

    gle cuda svi setaju srbijom sa 5000e u dzepu...prosto neverovatno kako nam dobro ide....

  • Roky

    17. mart 2015 | 11:47

    I bas medicinsko osoblje, a nedaj Boze da je to bio njegov "prijatelj"... Krenuo malo na kafu sa 5000 evrica, pa svratio do bolnice da mu ugrade stent ... i nema love. Kako on zeni da opravda da je lova otisla na aparatima, pa ga strefila srcka ...

  • Zevs

    17. mart 2015 | 11:50

    Pa lepo piše da je rodbina odnela njegove stvari i sutradan mu donela al bez evrica,pre je to rodbina apila nego medecinari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA