Harmonikaš ubio pevačicu s 29 udaraca čekićem u glavu, pogledajte koliku je kaznu dobio!

S udaljenosti od dva do tri metra Mariju je pogodio čekićem u glavu, a kad je ona pala, prišao je i nastavio da je udara

  • 44

Harmonikaš Milanče Ivanović (43) osuđen je pravosnažno na 15 godina zatvora zbog ubistva svoje devojke Marije Mihajlović (20) sa kojom je bio i u orkestru, a koju je usmrtio sa 29 udaraca čekićem u glavu.

Apelacioni sud tako je potvrdio presudu Višeg suda u Smederevu i odbacio sve žalbe koje su izrečene na tu presudu.

- Sud je pravilno izrekao maksimalnu kaznu za ubistvo, imajući u vidu upornost izvršenja krivičnog dela, brojnost i težinu povreda nanetih oštećenoj, pokušaj sakrivanja tragova, kao i mladost oštećene i iskorišćavanje njenog odnosa poverenja prema okrivljenom - navodi se u obrazloženju odluke.

Milanče Ivanović pevačicu Mariju Mihajlović ubio je 30. januara 2012. godine, na putu Smederevska Palanka - Mladenovac tako što je u automobilu, tokom svađe prvo počeo da je davi i tako joj polomio hrskavicu.

Marija je trpela jake bolove i pokušavala da se odbrani. Ivanović je tada zaustavio automobil, devojka je uspela da izađe, ali je on uzeo čekić i krenuo za njom. S udaljenosti od dva do tri metra Mariju je pogodio čekićem u glavu, a kad je ona pala, prišao je i nastavio da je udara.

Teško povređenu devojku uvukao je u automobil, a kad je shvatio da je ona preminula, zaustavio je autmobil i telo pokušao da sakrije u šancu pored puta. Policija je brzo razotkrila zločin i uhapsila harmonikaša, a kako su mediji pisali, on je priznao zločin i rekao da je Mariju ubio jer je htela da ga ostavi, a on je bio zaljubljen u nju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA