EVO KAKO JE STVARNO IZREŠETAN BEKO: Detalji atentata na Senjaku!

- Prvi metak je pogodio naslon za glavu. Miša se zatim mahinalno sagnuo ka menjaču, atentator se tad približio i ispalio još jedan metak. I tada je promašio, zrno je završilo u sedištu - priča sagovornik iz Bekove najbliže okoline

  • 8

Milan Beko, koji je 14. novembra prošle godine izrešetan ispred svoje vile na Senjaku u Beogradu, preživeo je zahvaljujući ludoj sreći, ali i neviđenoj snalažljivosti. Sve dosad objavljene verzije atentata nisu tačne, tvrde njegovi prijatelji.

Beko se, inače, prvi put posle pokušaja atentata pojavio u javnosti. On je svedočio u Specijalnom sudu na suđenju bivšem ministru Predragu Bubalu zbog sumnjive privatizacije Luke Beograd.

- Miša se u uobičajeno vreme vratio s posla. Sedeo je u kolima i razgovarao je telefonom. On i vozač su čekali da se otvori kapija. U tom trenutku prilazi im muškarac s kapuljačom i bez reči počinje da puca! Prvi metak je pogodio naslon za glavu. Miša se zatim mahinalno sagnuo ka menjaču, atentator se tad približio i ispalio još jedan metak. I tada je promašio, zrno je završilo u sedištu - priča sagovornik iz Bekove najbliže okoline.

Prema njegovim rečima, Beko je u tom trenutku pokušao da uzvrati napad.

- On otvara vrata i gurajući ih nogama jako udara napadača. Istrčava iz kola i skače na njega... Međutim, ovaj ga tad pogađa u stomak. Beko pada na zemlju, a atentator mu prilazi da ga overi. Kako nam je ispričao, odmah je pomislio da će ubica pokušati da završi posao i zato je počeo da se okreće po asfaltu. Atentator ispaljuje još jedan metak koji Beka pogađa u bok - ističe izvor.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA