Ova žena je kolima udarila biciklistu, a onda nije htela da mu pomogne zbog najluđeg mogućeg razloga!

Tejron Sted (17) je udaren prošlog petka, a tog jutra je izašao da isproba svoj novi bicikl. Njega je pronašlo osoblje Univerziteta Šefild koje se nalazi u blizini mesta nesreće

  • 0

Tejron Sted (17) je tokom vožnje bicikla doživeo stravičnu saobraćajnu nesreću. Na njega je naleteo automobil, iz kojeg je nakon što je udaren izašla žena i objasnila mu da mu ne može pomoći. Ona nije mogla da mu pomogne zbog toga što je njegova krv bila prestrašna za decu koja su bila sa njom u vozilu, a i kasnili su u školu.

Ovaj mladić udaren je prošlog petka, a tog jutra je izašao da isproba svoj novi bicikl. Nakon što ga je udario automobil kojim je upravljao muškarac, on je pao krvav pored puta. Žena je potom izašla iz automobila i objasnila mu da mu ne može pomoći jer deca kasne u školu, a i krv na njemu bi ih uznemirila. Potom se okrenula, sela u kola i otišla, a nesrećnog Tejrona nije čak ni pitala da li je dobro.

Identitet žene i muškarca  još uvek nije poznat, a prema rečina Tejeronove majke policija intenzivno traga za njima, i nada se da će očevici pomoći u razrešenju slučaja. Mladić je na sreću nosio kacigu, pa povrede nisu opasne po život.

Njega je pronašlo osoblje Univerziteta Šefild koje se nalazi u blizini mesta nesreće. Oni su pozvali policiju i Hitnu pomoć koja je pomogla Tejronu.

(Telegraf.rs / Izvor: inquisitr.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA