SRBIN UBIJEN U KRVAVOM OBRAČUNU U GETEBORGU: Gledao utakmicu pre nego što su ga izrešetali! (FOTO)

Petar Petrović je ubijen tokom gledanja fudbalske utakmice u pabu u Geteborgu, a policija sumnja da je u pitanju obračun bandi

  • 1

Srbin Petar Petrović (20) iz Švedske stradao je sa još jednim mladićem nakon što su dva napadača u sredu uveče upala u pab u Geteborgu i zapucala. Dva maskirana napadača su sa kalašnjikovima uletala u lokal, izrešetala goste, zatim su pobegli. U incidentu je ranjeno petnaest osoba. 

Prema navodima nadležnih, pretpostavlja se da je u pitanju obračun bandi,  jer je druga osoba koja je nastradala poznata policiji, a smatra se da je Petar bio kolateralna šteta. Incident se dogodio dok su gosti gledali fudbalski meč između Barselone i Mančester sitija. 

KRVAV OBRAČUN KRIMINALACA U PABU: U pucnjavi UBIJENE dve osobe, osam ranjeno!

Napadači su imali maske sa crtežima lobanje na licima, a kada su uleteli počeli su nasumično da pucaju na goste, koji su počeli da vrište i da se kriju ispod stolova. Svedoci navode da je jedan od njih uzviknuo "Policija" pre nego što je krenuo da puca.

Foto: Tanjug/AP/TT Foto: Tanjug/AP/TT

- Jedan od njih je ušao u restoran, dok je drugi ostao na vratima kako bi sprečio ljude da izađu. Pucali su ljudima direktno u glavu, ali su se fokusirali na određene osobe. Ispalili su gomilu metaka, a onda su pobegli - ispričao je jedan  od zaposlenih.

Petar je bio na vratima kada su napadači upali u lokal, a njegova majka je ispričala da je čekao druga da izađe iz toaleta kako bi krenuli kući zajedno.

- To veče njegovi prijatelji su mi javili šta se desilo u pabu. Ponadala sam se da je među preživelima. Otišla sam u bolnicu da ga nađem, ali je čekanje bilo uzaludno. Vratila sam se kući. Posle samo 15 minuta došla je policija na vrata da nam kaže da je Petar ubijen. Rekli su nam da je pogođen četiri puta - ispričala je neutešna Petrova majka za švedske medije i dodala da je njen sin bio dobar momak kojeg su svi voleli.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PUTINE SRBINE

    20. mart 2015 | 02:40

    To je potpis svedskog kuma! Mnogima on preti a u Beogradu uziva

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA