Sedmoro mrtvih u pucnjavi na koledžu u Kaliforniji! (VIDEO)

Napadač je uhapšen, ali njegov identitet nije potvrđen. Policija sumnja da je reč o bivšem učeniku koledža

  • 0

Najmanje sedmoro ljudi ubijeno je kada je zasad nepoznati muškarac otvorio vatru na američkom privatnom hrišćanskom koledžu Oikos u Ouklandu u Kaliforniji.

Policija je saopštila da se 43-godišnji napadač One Goh, inače bivši student univerziteta Ojkos, predao policiji u jednoj prodavnici udaljenoj nekoliko kilometara od mesta napada, javio je Rojters.

Prema rečima policije, Goh je bio povezan sa korejsko-američkom hrišćanskom zajednicom, a napad je, kako se smatra, izveo samostalno, koristeći pištolj.

Za sada nije poznat motiv napada, koji se dogodio u ponedeljak, samo mesec dana otkako je jedan učenik u Ohaju otvorio vatru u školskoj menzi i ubio troje učenika.

List "San Francisko kronikl" je preneo reči neimenovane žene, koja je povređena u pucnjavi, da je napadač jedan od studenata koji je uvek "delovao ludo", dok je nekoliko očevidaca reklo da im je pre pucnjave rekao "Poređajte se da vas sve ubijem".

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA