Smuvao srpskog geja i uzeo mu 1.500 evra!

Kad je policija došla u stan, zatekla je Strahinju zaključanog u toaletu, a iz njegovog novčanika je uzeto 1.500 evra. Upoznavanje Strahinje T. iz Zrenjanina i Mića trajalo je nekoliko dana preko sajta za upoznavanje osoba

  • 9

Sve je bilo uobičajeno kada je kod Strahinje T. (35) u stan došao Mićo (35), koga je upoznao na sajtu "Klub za odrasle" . Međutim, kada ga je Mićo oralno zadovoljio i dobio od Strahinje 9.000 dinara, sve je krenulo u potpuno drugom pravcu.

Kada je policija došla u stan, zatekla je Strahinju zaključanog u toaletu, a iz njegovog novčanika je ukradeno 1.500 evra. Upoznavanje Strahinje T. iz Zrenjanina i Mića trajalo je nekoliko dana preko sajta za upoznavanje osoba.

-  Strahinja je pozvao Mića, koji ima istetoviran poljubac na ruci, u stan koji je iznajmljivao od S. M., koji živi u  Beloj Crkvi. Nakon što su se upoznali i popričali, prešli su na galeriju gde se nalazio krevet i gde je Strahinja oralno zadovoljio Mića. Nakon seksa sišli su sa galerije, a Mićo je zatražio Strahinji pare, pa je ovaj iz novčanika izvadio 9.000 dinara - rekao je izvor za "Alo".

Prema navodima izvora koji je blizak ovom slučaju, Miću nije bila dovoljna naknada koju je dobio, jer je sigurno video da u Strahinjinom novčaniku ima mnogo više novca.

Foto-ilustracija: Foter.com / CarbonNYC Foto-ilustracija: Foter.com / CarbonNYC

- Mićo je zapretio Strahinji da će ga ubiti ako mu ne preda sav novac koji ima. On je zatim naredio Strahinji da uđe u kupatilo, zaključao ga i odmah pobegao iz stana sa oko 1.500 evra. Strahinju je slučajno otkrila vlasnica stana, koja je odmah obavestila policiju. Ubrzo su u stan stigli inspektori koji su obavili uviđaj. Nakon prikupljenih materijalnih tragova istraga je krenula u nekoliko pravaca - naveo je izvor.

Policija proverava sajt preko kojeg su se ova dvojica upoznala pod nadimcima, pa se očekuje da se preko IP adrese dođe do nekih konkretnijih tragova.

- Ima pomaka, ali u ovom trenutku nije pametno izlaziti u javnost sa informacijama, jer se radi o osetljivom slučaju, a treba podsetiti i da je istraga tajna do okončanja postupka - navedeno je u policiji.

Strahinja T. je policajcima dao izjavu i opisao napadača.

- On je naveo da je Mićo starosti oko 35 godina, da je krupan, sa velikim stomakom, crne kratke kose i neobrijan, kao i da je na ruci imao istetoviran poljubac - naveo je izvor.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • momazver

    23. mart 2015 | 11:02

    Siroce Strahinja bas nema srece...Uzede mu Mićo tolke pare za nesto sto ni sam ne vidi od velikog stomaka

  • Peca

    23. mart 2015 | 10:48

    Buahahahaaaa...

  • XXII Brigada

    23. mart 2015 | 12:05

    Svaka mu čast,još je trebao da ga izudara

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA