UPUCAO KOMŠIJU ZBOG PETLA: Nije više mogao da sluša kukurikanje, pa je uzeo pušku u ruke!

Vlasnik petla je izašao sa vazdušnom puškom i pucao u pravcu životinje, ali je promašio i pogodio komšiju (80). On je uhapšen, povređeni čovek je prevezen u bolnicu, a petao je ostao da kukuriče u svom dvorištu

  • 17

U austrijskoj regiji Koruška u mestu Zitendorf, dogodilo se nešto zaista nesvakidašnje. Jednog muškarca (54) je iznerviralo jutarnje kukurikanje njegovog petla koji ga je svako jutro budio, pa je uzeo vazdušnu pušku jer je hteo da ga ućutka zauvek.

Međutim, on je pucao u pravcu životinje, ali ju je promašio i pogodio je komšiju (80) koji je tog jutra izašao napolje kako bi bacio đubre. Nesrećnog starca je metak pogodio u desnu ruku i prošao kroz nju zabivši se u koleno.

Mlađi komšija se nakon ispaljenih hitaca vratio u svoju kuću kao da se ništa nije dogodilo, a starac je nekako smogao snage i pozvao Hitnu pomoć i policiju, a organi reda, neznajući o kakvom se oružju radi, na mesto incidenta su poslali svoje specijalne jedinice, kao i policijski helikopter i nekoliko vozila punih "običnih" policajaca, pišu beogradski mediji.

Epilog ovog događaja je taj da je policija uhapsila nervoznog čoveka, stariji komšija je medicinskih helikopterom prevezen u bolnicu, a petao je ostao na istom mestu i i dalje svako jutro kukuriče.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pravnik

    23. mart 2015 | 23:17

    Kroz ruku pa u koleno? Vazdusna puska?

  • Imam isti problem

    24. mart 2015 | 10:32

    Komšijski bezobrazluk bez granica. Sve što laje, kukuriče, njišti pod komšijin prozor, a oni su "ljubitelji" životinja. Čoveku je prekipelo. Ko zna koliko je puta upozorio "ljubitelja", vlasnika pevca. Razumem ga potpuno.

  • justme

    23. mart 2015 | 23:56

    Ne znate vi kakve su to napasti :) Moja baba kao da ih trenira da kukuricu i napadaju... i tako svakog do sada. Bice da ih hrani samo kokainom. Salu na stranu, ne opravdavam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA