HIT OGLAS ZA KUĆU U PARAĆINU: "Uverovajte se kolko velika i lepa kvalitetna kuća i stvari"!

UPOZORENJE: Izvinjavamo se zbog gramatičkih i pravopisnih grešaka, koje su ostavljene namerno, kako bismo vam dočarali jedinstvenost ovog oglasa

  • 79

Oglasi često umeju da budu duhoviti, šaljivi, ponekad čak i urnebesni, da li zbog njihove sadržine, slika ili ponuđenog proizvoda i same usluge koji su u ponudi. Tako se na jednom od sajtova za prodaju nekretnina, pojavio oglas koji će vas sigurno nasmejati i oraspoložiti vas.

U oglasu je ponuđena "Luksuzna kuća na prodaju u centar Paraćin", ali dodatni opis će vas tek oduševiti, jer više podseća na scenario neke humoristične serije nego na običan oglas.

Tako je kao jednu od prednosti, vlasnik naveo i to što je "blizo pijac, pošta, škola, i sve restvo, burek preko puta ulice, velika kvalitetna dvo spratna kuća sa visoki plafoni (2.8) i velike sobe (8 sa 4) veliki podrum i veliko podkrovlje." Takođe, detaljno je opisan enterijer kuće kao i eksterijer, a tu je možda najinteresantniji deo "ima nov crep, novi oluci, novi kvalitetni uvozni pvc prozori sa 3 stakla i roletne,spolnja vrata, nova ograda i kapija, balustre, nov trotovar sa pločice od napred i od pozadi, nova trava i drveća u baštu".

Printskrin: maps.google.com Printskrin: maps.google.com

- Ovu kuću mora da vidite da bi se uverovali kolko velika i lepa kvalitetna kuća i stvari. Odma useljiva nemora i netreba ništa da se uradi za dugo godine. 260.000 evra. Cena na podgodu sa stvari ili bez stvari, kako želite. Ako se interesujete bolje bi bilo contact na email jeli nemože uvek da me dobijete na telefon - poručio je vlasnik na kraju svog oglasa.

Printskrin: nekretnine.rs Printskrin: nekretnine.rs

Oglas možete da pročitate OVDE, jer je uvek bolje da nešto otkrijete i sami.

Da li se radi o pravom oglasu ili se neko samo dobro našalio, nije još uvek poznato.

Ali svakako, uživajte!

Printskrin: nekretnine.rs Printskrin: nekretnine.rs

UPOZORENJE: Izvinjavamo se zbog gramatičkih i pravopisnih grešaka, koje su ostavljene namerno, kako bismo vam dočarali jedinstvenost ovog oglasa.

(Telegraf.rs/ Izvor: nekretnine.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gagić

    25. mart 2015 | 07:19

    Kuća jeste verovatno dobra i sređena,po opisu je romski oglas,samo mislim da je to malo precenjena cena,s tim parama možeš kupiti stan u bilo kom evropskom gradu,...

  • Paracinac

    25. mart 2015 | 01:15

    I sta je problem ovde? Ljubomorni ste na nas Paracinci sto smo bogati pa pravimo ovolike kuce?

  • GG

    25. mart 2015 | 10:52

    A ja znam gramatiku i nemam kuću oe 260000 evra, a bolje bi mi bilo da ne znam gramatiku i imam kucu od 260000 evra!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA