I ARKAN TRAŽIO BLAGO CARA DUŠANA: Danas ceo Surčin traga za Šiptarovim zlatom i milionima!

Meštani Surčina rešeni su da pronađu 22 miliona evra i deset kilograma zlata koje su "zemunci"navodno zakopali u šumi kod aerodroma "Nikola Tesla"

  • 11

Svega dan nakon što je Tužilaštvo za organizovani kriminal potvrdilo da pokreće istragu o 22 miliona evra i deset kilograma zlata koje su pre 12 godina "zemunci" zakopali u šumi nedaleko od aerodroma "Nikola Tesla", u surčinskom naselju Radio-far zavladala je "zlatna groznica".

- Vi kako hoćete, a ja sam već počeo s kopanjem! Ako nađem te silne pare, odmah ću da ih podelim sirotinji! Red je da taj prljavi keš napokon ode u prave ruke. Svima ću da dam, osim familiji, jer nas ima mnogo - ispričao je za "Informer" Srećko Pavlović, koji s porodicom živi u kući nekoliko stotina metara od aerodroma "Nikola Tesla" dodajući da bi za sebe zadržao samo 15.000 evra, jer mu tolika suma "završava posao".

Inače, autor sajta "Zakopano blago" Milan Bogdanović izjavio je za "Informer" da ga ne čudi ako su "zemunci" zakopali keš u šumi, jer taj običaj u Srba datira od davnina.

- Poseban zalet dobila je u vreme cara Dušana. Prema predanju, on je pre pohoda na Tursku pohranio ogromno blago na nekoliko lokacija. Ova legenda podstakla je mnoge da tragaju za tim. Jedan od tragača za tim blagom bio je čak i Željko Ražnatović Arkan - ispričao je Bogdanović.

Foto: flickr/Adam Bindslev, Printskrin: Youtube/rakijamala4, MUP Srbije, Profimedia/AFP Foto: flickr/Adam Bindslev, Printskrin: Youtube/rakijamala4, MUP Srbije, Profimedia/AFP

POČELA POTRAGA ZA BLAGOM ZEMUNSKOG KLANA: Kopači u Surčinu već traže zlato i milione!

Panče Asorski, direktor firme "Detektor max", pak, izjavio je za ovaj beogradski list da je svima koji žele da krenu u potragu za blagom "zemunaca" uz ašov i kramp potrebna i dodatna skupa oprema u vrednosti od najmanje 15.000 evra.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefan

    25. mart 2015 | 16:06

    I u mojoj bašti ima zlato dodjite kopajte mi baštu :)

  • Srbija

    25. mart 2015 | 16:10

    To je neko vec uzeo..

  • Peca

    25. mart 2015 | 18:26

    Jednom prilikom novinari pitali članove Rolling stones-a da li imaju poverenja u banke i gde čuvaju milone koje su do tada zaradili? Kit Ričards im je otkrio tajnu, da je veći deo novca zakopao u njivi na svom imanju. Časopis u kojem se pojavio taj intrvju je bio rasprodat istog dana. Kad je Kit svratio do ranča bio je iznenađen što su mu je nepoznati obožavaoc uredno preorao celu njivu. U istim novinama javno se zahvalio nepoznatom oraču.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA