PUTIN ŠOKIRAO SVET: Za 3 godine možda neću biti predsednik Rusije!

Da se predsednički izbori održavaju ove nedelje, čak 85 odsto Rusa dalo bi svoj glas Putinu, a samo 14 odsto nije zadovoljno njime. Međutim, Putin ne misli da je to dovoljno da vodi Rusiju i 2018. godine

  • 13

Ruski predsednik Vladimir Putin priznao je da bi na izborima 2018. godine neko drugi mogao da zauzme njegovo mesto. Putin je naime prihvatio poziv za"World Skills International" (WSI) takmičenje koje će se održati 2019. godine, a koje organizuje ruski grad Kazanj.

PROCUREO SNIMAK NOVOG RUSKOG TENKA: Ovo je Putinov ponos i najveća tajna! (VIDEO)

- Ovaj događaj će se održati 2019. godine, a predsednički izbori u Rusiji održaće se godinu dana ranije. Uveren sam da će ko god postane novi ruski predsednik rado učestvovati na ovom događaju - rekao je Putin Sajmonu Bartliju koji je za "WSI" takmičenje.

PUTIN POSTAJE RIMSKI IMPERATOR: Pogledajte šta se pravi u njegovu čast (VIDEO)

Putin je dodao da bi novi ruski predsednik u Kazanj mogao da dovede i druge ruske zvaničnike, što bi ceo događaj podigao na viši nivo.

Trenutnog ruskog predsednika i jednog od najmoćnijih ljudi na svetu, već su pitali za planove za 2018. godinu, ali je on uvek izbegavao odgovor.

Da se predsednički izbori održavaju ove nedelje, čak 85 odsto Rusa dalo bi svoj glas Putinu, a samo 14 odsto nije zadovoljno njime.

(Telegraf.rs / Izvor: rt.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • огњен

    25. mart 2015 | 14:44

    Ко год,како год и кад год буде Предсједник Русије неко други,сигурно је да ће бити Рус и размишљати као Рус. Слава Господу!

  • Dejan B.

    25. mart 2015 | 14:31

    Car!!!

  • lavirint

    25. mart 2015 | 15:52

    Bice Ruski Car

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA