NA ISTOM MESTU SE VEĆ SRUŠIO AVION: Jezivo podudaranje s padom aviona u Francuskoj. I u njemu poginuli svi putnici!

Avion je iz Pariza leteo za Sajgon, sa stajanjima u Nici, Libanu, Iraku, Pakistanu i Indiji. Ipak, avion je uleteo u oluju iznad francuskih Alpa, a žitelji manjih sela svedoče da je avion udario u planinu i buknuo

  • 4

Let Džermanvingsa koji se srušio u Alpima udaljen je manje od 1.5 kilometara od mesta na kom se dogodila identična nesreća pre više od 60 godina u kojoj su život izgubile 44 osobe.

STRUČNJACI U ŠOKU: Piloti su ili bili mrtvi, ili su ostali bez svesti! Nema drugog objašnjenja

Sudbina aviona Erbas A320 koji je pao sa neba iznad sela Barselonet, ista je kao avionska nesreća leta 178 avio-kompanije "Air France" koji se srušio u bilizini 1953. godine, prenosi Dejli mejl.

Letelica Lokhid L-749A trebalo je da sleti na aerodrom u Nici, ali je udarila u Mont le Cime, u blizini Barselonete.

Avion je iz Pariza leteo za Sajgon, sa stajanjima u Nici, Libanu, Iraku, Pakistanu i Indiji. Ipak, avion je uleteo u oluju iznad francuskih Alpa, a žitelji manjih sela svedoče da je avion udario u planinu i buknuo.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

OVDE SE SRUŠIO AVION: Snimak iz helikoptera će vas naježiti (VIDEO)

Kada si spasilačke ekipe sledećeg dana pretraživale mesto nesreće nisu pronašle nijednog preživelog, poginuli su 35 purnika i devet članova posade.

Itražitelji su utvrdili dada je uzrok nesreće "kontrolisan udar u teren". Ta formulacija se upotrebljava kada ispravan avion, koji je bio pod kontrolom pilota, nenamerno uleti u zemlju, planinu, vodu ili prepreku, a kada su piloti nesvesni opasnosti dok nije prekasno.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

U jučerašnjem padu aviona, na maltene istom mestu, poginulo je svih 144 putnika sa šest članova posade na letu iz Barselone do Dizeldorfa.

SRUŠIO SE AVION U FRANCUSKOJ: Poginulo 148 ljudi! (FOTO) (VIDEO)

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA