UPALA MU SEKIRA U MED: Zahvaljujući broju 13 dobio 200.000 evra!

On je objasnio da su to brojevi koje igra godinama, kao i to da su mu mnogi govorili da mu je 13 nesrećan broj, ali da je on bio mišljenja da će mu upravo on doneti sreću, što se ispostavilo kao tačno

  • 2

Loto igrač iz Matuzića u opštini Doboj je bio srećne ruke jer je na "Lutiji BiH" osvojio superloto i džekpot u iznosu od preko 200.000 evra. Zahvaljujući ljubaznosti osoblja iz lutrije, on je ostao anoniman, ali je sa novinskim portalima podelio svoju sreću.

- Iskreno da vam kažem, nisam pratio uživo izvlačenje brojeva. Nakon određenog vremena otišao sam do uplatnog mesta da proverim dobitak, a u isto vreme sam igrao i bingo. Prvo sam proverio taj listić, a odmah zatim i superloto. Kada su mi rekli da sam osvojio veliki iznos, bio sam u šoku - objasnio je ovaj čovek srećne ruke.

On je objasnio da su to brojevi koje igra godinama, kao i to da su mu mnogi govorili da mu je 13 nesrećan broj, ali da je on bio mišljenja da će mu upravo on doneti sreću, što se ispostavilo kao tačno.

- Uvek sam negde u sebi imao osećaj da ću osvojiti džekpot - rekao je presrećan dobitnik.

Foto: lutrija.rs Foto: lutrija.rs

Sredstva će uložiti u renoviranje porodične kuće i kupovinu nameštaja, a deo će dati deci za školovanje.

- Poručio bih svima da igraju igre na sreću "Lutrije BiH, nikad nisam ulagao mnogo novca, ali sam uvek igrao i na kraju je sreća došla na moja vrata. Uveren sam bio da će novac nekada doći i na kraju se to desilo - rekao je srećni dobitnik.

(Telegraf.rs / Izvor: avaz.ba)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA