Stiže dokumentarac o Putinovim bajkerima! (FOTO) (VIDEO)

Dokumentarac "Drugo ime za slobodu" biće premijerno prikazan u subotu 28. marta, u 17.30 časova u Sali 1 Doma sindikata u okviru Beogradskog festivala dokumentarnog i kratkometražnog filma

  • 2

Projekcija dokumentarnog filma "Drugo ime za slobodu" Slađane Topalović Nestorović biće održana u subotu 28. marta u 17.30 časova u Sali 1 Doma sindikata u okviru Beogradskog festivala dokumentarnog i kratkometražnog filma.

"Drugo ime za slobodu" problematizuje pitanje apsolutne slobode pojedinca. Prateći glavnog junaka koji smatra da je dostigao taj cilj, film otvara važna pitanja: Koliko smo zaista slobodni? Da li je sloboda moguća i vredna žrtve? Da li se pripadnošću grupi gubi lična sloboda ili se istinska sloboda zapravo svodi na pravo izbora?

Predstavljajući bajkerski život tokom vožnje duge 20.000 kilometara, film ruši predrasude o ovim ljudima sažete u opšte poznato "ružni, prljavi, zli". U osnovi road movie, "Drugo ime za slobodu" je brz, sirov i realističan film, pravi dokumentarac koji će publika gledati kao igrani film.

KO JE BAJKER, VOĐA NOĆNIH VUKOVA: Treći čovek Rusije, prijatelj Putina i Nikolića! (FOTO)

Film nabijen emocijama, neponovljiva avantura na dva točka, 86 minuta smeha i suza s "Noćnim vukovima", momcima potpuno drugačijim od uobičajenih stereotipa o bajkerima!

Foto: Promo / bfdkf.rs Foto: Promo / bfdkf.rs

Svetska ekskluziva - "Putinovi bajkeri" prvi put na filmu, iznutra - onakvi kakvi zaista jesu!

Specijalni gosti sutrašnje projekcije biće članovi MK Noćni vukovi.

Putinovi Noćni vukovi dobijaju ključeve grada od Zaječara!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA