Imala seks u troje sa vojnicima pa pokušala da ih optuži za silovanje (VIDEO)

 
  • 4

Britanka Nikol Ričs (20) i njena prijateljica su tokom izlaska upoznale grupu vojnika. Nikol je imala seks sa njima, a svom dečku je potom rekla da je silovana. Zbog lažnih optužbi osuđena je na dve i po godine zatvora

Britanka Nikol Ričs (20) osuđena je na dve i po godine zatvora zato što je lažno optužila dvojicu vojnika za silovanje. Ona je sa njima imala seks u troje, a svom dečku je rekla da su vojnici pokušali da je siluju, što je on prijavio policiji.

Incident dogodio se u novembru 2012. godine. Nikol i njena prijateljica su tokom izlaska upoznale grupu vojnika. Zajedno su otišli u prijateljicinu kuću, gde je Nikol u spavaćoj sobi imala seks u troje.

Prijateljica ih je zatekla i zamolila ih da odu, a oni su potom nastavili odnose kod Nikol.

Glasina o seksu u troje sutradan je došla do njenog momka Aleks Gantera. Kada se suočio s njom, Nikol se uspaničila i rekla mu da su je 23-godišnji i 24-godišnji vojnici prisilili na seks.

Ganter, s kojim je Nikol bila u vezi tri godine, "napad" je prijavio policiji, a ona je policajcima u suzama dala vrlo detaljan iskaz.

Njena mreža laži uzrokovala je hapšenje dvojice nedužnih vojnika. Nakon ispitivanja svih upletenih, policija je zaključila da Nikol laže i optužila ju je za ometanje pravde i davanje lažnog iskaza.

- Vaše lažne optužbe za silovanje i pokušaj silovanja mogle su da imaju strašne posledice - rekao je sudija.

Vojnik (23) kojeg je Nikol optužila izjavio je da će ga ovaj slučaj pratiti čitav život.

- Bio sam prestravljen, nisam mogao da verujem da mi se to događa. Sve to promenilo me kao osobu, postao sam mnogo tiši i manje samopouzdan - dodao je njegov 24-godišnji kolega.

Nikol, koja je sada u sedmom mesecu trudnoće sa novim partnerom, rekla je da se uspaničila i lagala jer se plašila svog nasilnog dečka.

(Telegraf.rs/ Izvor: Net.hr)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tutor

    27. mart 2015 | 22:47

    Ne bih je vala ni štapom, a kamoli nečim ozbiljnijim.

  • Ezra

    27. mart 2015 | 20:23

    U sunce ti zarko,koja treba,a jesu li to engleski ili americki vojnici.

  • Анти Антифа

    28. mart 2015 | 12:35

    Ха,ха са војницима.Мора да су одрадили како треба

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA