U nesreći na autoputu za Novi Sad potpuno uništen automobil!

Udes se dogodio na dvadeset kilometara od Novog Sada kod Kovilja i za sada nema informacija o stanju povređenih

  • 3

Na autoputu Beograd - Novi Sad dogodio se stravičan sudar u kojem je jedan automobil, koji se kretao u pravcu prestonice Srbije, potpuno uništen, zbog čega se sumnja da je nakon udara i izgoreo.

Udes se dogodio na dvadeset kilometara od Novog Sada kod Kovilja, a dvoje kola Hitne pomoći su stigle na lice mesta, preneo je Blic.

Oni su intervenisali, a njihova kola su se uputila ka Urgentnom centru u Novom Sadu i za sada nema informacija o stanju povređenih.

Vatrogasci su takođe intervenisali, a kompletan saobraćaj se usmerava na drugi deo auto-puta zbog čega se stvaraju velike gužve.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • polako

    28. mart 2015 | 01:29

    Prodjoh tuda posle nesrece, a auto(A6 09-10) nas je obisao u Madjarskoj sa 180-200kmh po nevidjenom pljusku. Dok svi voze 100-110kmh. Prizor je stravican kako je udario. I sleper je unistio. Voze auto 4x4 sa preko 200ks i utripuju da je auto svemoguc i da mu nasi losi putevi, slaba osvetljenost, kisa i voda na putu ne mogu nista. Jos jedan od dokaza da treba prilagoditi brzinu uslovima puta i voziti oprezno. Pamet u glavu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA