JEZIV PRIZOR: Pronađeno unakaženo telo, sumnja se da je u pitanju nestali Božo Ilić (19)!

U gornjomilanovačkom selu Ručići jutros je pronađeno telo nepoznate osobe, a obdukcijom će biti utvrđeno da li je reč o Božu Iliću (19), mladiću koji je pre više od tri meseca nestao u ataru istog sela

  • 17

U gornjomilanovačkom selu Ručići jutros je pronađeno telo nepoznate osobe, rekla je Tanjugu portparol Policijske uprave u Čačku Biljana Nastić. Ona je navela da su meštani u 7.20 časova u šumi, u potoku pronašli telo.

Policija je obavila uviđaj po nalogu zamenika Višeg javnog tužioca u Čačku, a obdukcija će biti izvršena u toku dana, rekla je Nastić.

Kako piše "Blic", obdukcijom će biti utvrđeno da li je reč o Božu Iliću (19), mladiću koji je pre više od tri meseca nestao u ataru istog sela, od kada mu se izgubio svaki trag.

LELEK RODITELJA NESTALOG BOŽE: Javi se sine, samo da mama i tata znaju da si živ!

- Oko 7:20 od meštana nam je stigla prijava da je u potoku u šumi pronađen leš bez odeće u fazi raspadanja. Stigli smo na teren i zatekli jeziv prizor. Lice je bilo neprepoznatljivo, a zveri su oglodale ekstremitete. Obdukcija će utvrditi identitet osobe, ali sve ukazuje da je reč o nestalom mladiću iz Ručića, tim pre što je telo pronađeno na svega kilometar od njegove kuće – rekao je izvor "Blica" iz istrage.

Foto-Ilustracija: Profimedia Foto-Ilustracija: Profimedia

Božo Ilić je 21. decembra bio sa roditeljima u porodičnoj kući u Ručićima. U gluvo doba noći, potpuno nag istrčao iz je kuće u ledenu decembarsku noć i otišao u nepoznatom pravcu. Otac je potrčao za njim i pitao ga gde će, a on mu je odgovorio da mora da ide jer to jedini put spasenja za njega. Dragutin Ilić je potrčao za sinom, ali se on izgubio u mraku.

ZA NJIM TRAGA CELA SRBIJA: Bože nema već šesti dan, pobegao zbog bolesti, ne zbog sekte?

Meštani, prijatelji i policija za Božom su tragali gotovo dva meseca. Pretraženo je preko 50 hektara nepristupačnog terena, ali nije pronađen nikakav trag, uprkos danonoćnoj potrazi po gudurama takovskog kraja.

(Telegraf.rs / Izvor: Tanjug, Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ručićanac

    28. mart 2015 | 19:50

    Kao prvo, znam da se za deckom tragalo bas dosta, pretrazena su i okolna sela, dovodjeni su i psi tragaci, policija, dosta mestana iz sela je dobrovoljno trazilo, i na ovom mestu na kom je telo nadjeno, bas to mesto je pretrazeno nekoliko puta i nista nije pronadjeno. Znaci ovde je neko umesan, verovatno neka sekta koja ga je uvukla u sve ovo, i posle toga kao sto to oni rade, vrate telo zrtve u blizini da ga neko nadje. Tako da nemojte pricati gluposti kad ne znate istinu.

  • Neko iz mase

    28. mart 2015 | 17:29

    Pretrazili 50 hektara i nista nisu nasli..sad ga nasli na kilometar od kuce...ne kontam??

  • Dragana

    28. mart 2015 | 17:11

    I gde je ovde logika, trazili ga tri meseca a on samo na kilometar od kuce???? Meni ovde nesto nije jasno.pa nisu trazili igli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA