MISTERIJA SRPKINJE SA SNAJPEROM: Niko ne zna njen identitet, ratuje na ruskoj strani u Ukrajini (FOTO)

- Još jedna dobra vest, vreme nazovi primirja iskorišćeno je da se provere sposobnosti pojedinaca, a naša Bagira je bila najbolji strelac u svojoj četi – napisao je snajperista Dejan Berić na svom Fejsbuk profilu

  • 61

Devojka iz Srbije otišla je u Istočnu Ukrajinu kako bi se borila na strani proruskih snaga. Njeno ratno ime je Bagira i raspoređena je u rusku jedinicu u Debaljcevu.

Snajperista Dejan Berić, koji je uhapsio Radomira Počuču, na svom Fejsbuk profilu otkrio je šta se sada dešava sa Bagirom.

- Još jedna dobra vest, vreme nazovi primirja iskorišćeno je da se provere sposobnosti pojedinaca, a naša Bagira je bila najbolji strelac u svojoj četi – napisao je Berić na svom Fejsbuk profilu.

On je dodao da Bagira živi u teškim vojničkim uslovima, da spava na dušeku na podu ali da ne želi povlastice u jedinici jer je žensko.

- Na muci se poznaju junaci- napisao je Berić za Bagiru.

Foto: Facebook/Dejan Beric Foto: Facebook/Dejan Beric

Inače, još uvek niko nije uspeo da otkrije njen identitet.

- Gotovo svi Srbi koji su se vratili iz Novorusije bili su ispitivani o njenom identitetu ali niko nije znao da kaže njeno ime - kaže sagovornik lista "Pravda".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A. Паламудов

    29. mart 2015 | 15:47

    Najjači je ovaj klošar iz Putinaca, istavio ženu i decu, nije platio struju, dužan bogu i narodu i on otišao da se bori za "Novorusiju" borac, heroj, a ima se vremena i za fb...

  • Goran

    29. mart 2015 | 15:44

    Moja baka je ubijena od snajperiste 92:e godine u Mostaru. Imala je 57 godina i vracala se iz kupovine. Toliko o snajperistama.

  • Ogi

    29. mart 2015 | 13:24

    Ima oci k'o Milica Mandic.Nadam se da ce se kuci vratiti u komadu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA