HIT: Prodaje se ruski "monstrum" za 115 000 evra! (FOTO)

- "Lada kombat" je totalno blindiran auto, može izdržati udar ručnog bacača (zolja, osa), obični metkovi joj ne mogu ništa. Obložena je legurom titanijuma debljine 6 cm, dodatno ojačana na patosu" - kaže se u oglasu za ovaj automobil

  • 38

Na sajtu "Polovni automobili" pojavio se oglas za prodaju ruskog "monstrum" automobila po ceni od 115.000 evra! Radi se o "ladi", staroj četiri godine, koja je prešla 98.000 kilometara, ima "Bg"tablice i registrovana je do januara sledeće godine!

- "Lada Kombat" je totalno blindiran auto, može izdržati udar ručnog bacača (zolja, osa), obični metkovi joj ne mogu ništa. Obložena je legurom titanijuma debljine 6 cm, dodatno ojačana na patosu. Stakla su debljine 16 cm i neprobojna su takođe. Vozilo je na hibridni pogon, Radijus kretanja samo na baterije je oko 400 km. Benzina troši oko 18 litara. Može se kretati i pod vodom ima sopstvene zalihe kiseonika i vakumski je zatvorena - stoji u oglasu za ovaj neverovatan automobil.

Vlasnik ovog vozila objašnjava da ne pripada grupi "sumnjivih biznismena", kao i da je do vozila došao preko rođačke veze.

Foto: polovniautomobili.com Foto: polovniautomobili.com

-  Auto je na Bg table i registrovan. Vozim ga jako retko. Auto sam dobio na poklon od tasta koji je jedan od suvlasnika firme koja ih proizvodi u Rusiji za specijalne potrebe ruskih službe. Ja sam običan čovek i ovaj auto meni služi samo da idem na svadbe i vozim mladence i to samo prijatelje, inače vozim "bmw" 318 iz 1993. godine i nisam nafuran na ovako nešto (ovo govorim samo zbog razloga prodaje ako nekog zanima). Auto je u besprekornom stanju. Za sve informacije pozovite, ali samo ozbiljni, nemam nameru da objašnjavam cirkuzantima kakav je i šta je ovaj auto - stoji u ponudi.

Foto: polovniautomobili.com Foto: polovniautomobili.com

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    30. mart 2015 | 11:57

    Koliko je svadbi to vozao kad je sa njim presao 100.000km

  • Beogradjanin

    30. mart 2015 | 12:55

    E da je Draganu Torbici jedna 'vaka :-D

  • jester

    30. mart 2015 | 11:55

    Ovaj auto nema veze sa Ladom. Napravljen je na sasiji Shevrolet Silverado 2500. Jedino je tacno da je ruski proizvod i nema teoretske sanse da ostvari 400km sa baterijama!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA