SVEDOCI BRANE UROŠA MIŠIĆA: Nije se tukao sa američkim marincima!

Svedok Tamara Marić, koja je ranije detaljno govoríla o tome kako je navijač napao njene prijatelje marince, danas je rekla da ostaje pri svemu sto je ranije izjavila, ali da danas ne želi da odgovara na pitanja jer "zbog proteka od dve godine, nema kapacitet da se seti detalja"

  • 5

Suđenje navijaču Urošu Mišiću, koji je optužen da je u februaru 2013. u klubu "Plastik" napao američke marince nastavljeno je danas u Prvom osnovnom sudu saslušanjem svedoka.

Aco Erac, radnik kluba, kao i Mišićeva drugarica Mila Jovanović izjavili su da Mišić nije bio akter incidenta, iako je bio prisutan.

Svedok Tamara Marić, koja je ranije detaljno govoríla o tome kako je navijač napao njene prijatelje marince, danas je rekla da ostaje pri svemu sto je ranije izjavila, ali da danas ne želi da odgovara na pitanja jer "zbog proteka od dve godine, nema kapacitet da se seti detalja".

Na većinu pitanja koja su joj postavljana onda je odgovarala da se ne seća.

Prvom presudom Mišić je bio oslobođen optužbi, a nastavak ponovljenog postupka zakazan je za 14.maj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • eko

    1. april 2015 | 13:55

    Komedija od zemlje. Kako ne razumete, da sve sto vredi uveliko odlazi, a od ovakvih necete imati kako da im uzmete nesto, kada oni nece imati od koga da uzmu. Crpite i cedite dok ima, decu saljete i skolujete u inostranstvu. Dragi rezimu, i sluzbo koja ga kontrolises, sve ce vam se vratiti, karma je cudo.

  • tt

    1. april 2015 | 16:14

    Pa posaljite tog tipa vec jednom u zatvor,dokle da mu se gleda kroz prste?

  • Velja

    1. april 2015 | 19:45

    Da bi neko bio opruzen za sukob treba dve strane saslusati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA