Pošta Srbije izabrana za omiljeni srpski brend!

Ovo je jedino priznanje u Srbiji koje se dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača, koji su ove godine mogli da biraju između 195 najboljih domaćih proizvoda i brendova, razvrstanih u 19 kategorija. Istraživanje je obuhvatilo 2.010 ispitanika u 14 gradova Srbije, a Pošta je pobedila u konkurenciji kompanija „Er Srbija” i „Lasta”

  • 0

Pošta Srbije dobitnik je prestižnog priznanja „Moj izbor” za omiljeni domaći brend u 2015. godin. Ovo je jedino priznanje u Srbiji koje se dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača, koji su ove godine mogli da biraju između 195 najboljih domaćih proizvoda i brendova, razvrstanih u 19 kategorija. Istraživanje je obuhvatilo 2.010 ispitanika u 14 gradova Srbije, a Pošta je pobedila u konkurenciji kompanija „Er Srbija” i „Lasta”.

U ime Pošte Srbije, nagradu je Neli Bojović, direktoru Samostalnog sektora za korporativni marketing i velike korisnike, na svečanosti održanoj 31. marta u Skupštini Grada Beograda, uručio dr Vladimir Marinković, potpredsednik Narodne skupštine Republike Srbije.

Nela Bojović, Vladimir Marinković Nela Bojović, Vladimir Marinković

Nela Bojović, je u ime direktora gospodina Milana Krkobabića i 15.000 radnika Pošte Srbije, izrazila čast i zadovoljstvo u pogledu osvajanja ovog prestižnog priznanja u tako oštroj konkurenciji, a posebno što je to glas poverenja potrošača.

-  Ove godine Pošta Srbije obeležava 175 godina postojanja i mi stojimo iza visokog kvaliteta naše usluge, automatizujemo preradu pošiljaka i našim korisnicima stavljamo na raspolaganje tri savremena poštansko-logistička centra, 1.500 poslovnica i u najudaljenijim delovima Srbije gde drugi nemaju interesa da postoje, ali i savremena tehnološka rešenja i visokokvalitetnu IT podršku. Naša je obaveza da nastavimo sa podizanjem kvaliteta usluge, na korist kako naših korisnika, tako i nas samih i našeg osnivača Vlada Republike Srbije”, rekla je ona.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA