HTEO DA LAJE NA ZVEZDE KAO ĐURIČKO: Imitirao poznatu scenu iz filma, ali ga je voz PREGAZIO!

Igor je u ponedeljak oko 17 sati stao na prugu i čekao da se pojavi voz i kada je lokomotiva počela da mu se približava, on je uključio kameru na mobilnom telefonu i počeo da trči

  • 38

Igor Kemeter (22) sahranjen je juče na seoskom groblju u Laćarku kod Sremske Mitrovice. Igor je nastradao u ponedeljak, u popodnevnim satima na pružnom prelazu Laćarak - Sremska Mitrovica, dok je pokušavao da napravi selfi ispred voza.

- On je najavljivao nekoliko dana, kako će se slikati na pruzi, kao u onoj sceni iz filma "Lajanje na zvezde", gde glumac Nikola Đuričko trči ispred voza, kako bi bio brži od njega. Voleo je izazove, ali nismo ga ozbiljno shvatali, da bi tako nešto i uradio - priča Igorov drugar.

TRAGEDIJA KOD SREMSKE MITROVICE: Voz udario čoveka, odbacio ga 20 metara!

Igor je u ponedeljak oko 17 sati stao na prugu i čekao da se pojavi voz i kada je lokomotiva počela da mu se približava, on je uključio kameru na mobilnom telefonu i počeo da trči.

Trčao je po pruzi i pored zvučnog upozorenja mašinovođe da se skloni, sve dok ga voz nije udario i odbacio 20 metara.

Foto: Facebook/Igor Kemeter Foto: Facebook/Igor Kemeter

- Žao mi je njegove porodice, fini ljudi. Otac mu je moler, majka je isto zaposlena u nekoj firmi. Imaju još jednog sina, ima oko 12, 13 godina. Tuga velika. Toj deci danas svašta padne na pamet - priča komšinica koja živi u ulici gde i porodica Kemetar.

(Telegraf.rs / Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA