NIJE UBIO ZBOG DNK: Evo šta se desilo u emisiji u kojoj je učestvovao monstrum iz Jagodine!

S. K. sumnjao da deca nisu njegova i pozvao uredništvo emisije "DNK" da mu pomognu da sazna da li je otac dece. U emisiji je potvrđeno da je S. K. otac oba deteta, a on posle emisije izjavio da će se, i pored svega, razvesti od Ž. K. Nijednim svojim gestom nije ukazivao da će joj učiniti nešto nažao. Posebno ne posle lepih vesti koje je saznao.

  • 53

Vest da je S. K. (29) u toku noći u Ulici Petra Kočića u naselju Tabane u Jagodini na jeziv način nasmrt pretukao suprugu Ž. K. (26) šokirala je Srbiju. Prema prvim informacijama, S. K. i Ž. K. su skoro bili učesnici emisije "DNK" na TV Pink, a ekipa Telegrafa došla je u posed ove emisije, u kojoj se jasno vidi da učešće u njoj NIJE bio razlog ubistva, jer su rezultati koje su tada saznali o očinstvu bili - POZITIVNI!

HOROR U JAGODINI: Učesnik emisije "DNK" tukao ženu dok je nije ubio, deca sve slušala! (FOTO)

S. K. je navodno rekao da ga je žena varala, a to je saznao kada mu je "došao neki čovek i ispričao da jedno dete nije njegovo". Taj drugi muškarac je navodno rekao da se ne zna koje dete "pripada" kome jer je njegova veza koju je održavao sa Ž. K. trajala nekoliko godina.

Onda je S. K. zbog teških uslova života pozvao uredništvo emisije "DNK" na TV Pink da mu pomognu da sazna da li je otac dece. Kako kažu oni koji su gledali emisiju, svo troje je u njoj učestvovalo! U emisiji je potvrđeno da je S. K. otac oba deteta. To mu je bilo drago, ali ga je crv ljubomore grizao. Mislio je na to što mu je taj čovek rekao, kako mu je bio sa ženom godinama.

RUKE MU BILE PLAVE KOLIKO JE TUKAO: Jezivi detalji monstruoznog zločina u Jagodini!

Foto: Facebook/Žaklina Stevan Kojić Foto: Facebook/Žaklina Stevan Kojić

Nakon što je saznao lepe vesti S. K. jeste bio mirniji i veoma se zahvaljivao ljudima iz emisije DNK zbog pomoći da se uveri da je on otac svoje dece, ali je i pored svega najavio da će se ipak razvesti od nje:

S. K. je rekao da će se razvesti od Ž.K. bez obzira na rezultate, jer nema poverenja u nju. Crv sumnje ga je i dalje grizao, ali nijednim svojim gestom nije ukazivao da će joj učiniti nešto nažao. Posebno ne posle lepih vesti koje je saznao.

Foto: Facebook/Žaklina Stevan Kojić Foto: Facebook/Žaklina Stevan Kojić

Podsetimo, S. K. je ženu tukao nogama i rukama do smrti dok su deca, stara tri godine i godinu dana u susednoj sobi bila budna.

S. K. je, prema prvim informacijama, nesrećnu ženu tukao od 23.00 sata, a ona je od zadobijenih povreda preminula pre nego što su lekari uspeli da je hospitalizuju.

Inače, Hitnu pomoć je pozvala majka S. K. koju je on pozvao kada je shvatio da ne može da povrati svoju ženu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suza

    3. april 2015 | 13:43

    Zamislite samo agoniju zene koja je pred svojim ocima gledala smrt, dok su u drugoj sobi bila njihova deca. Jezivo. Nadam se samo da ce covek koji je svojim pricama samo dolivao ulje na vatru, proci u zivotu onako kako je i radio. A za ovog ubicu najstroza kazna. Kada procitam kao opravdanje, imao je tesko detinjstvo, poludim. To nije niti moze da bude opravdanje za smanjenje kazne.

  • Lola

    3. april 2015 | 14:16

    Varatiti istom merom! Vratiti Dusanov zakonik!!!! Uvesti ponovo smrtnu kaznu!!! Nasilnika nikada vise pustiti. Do kraja zivota samica, ludacka kosulja , ako mu ne odgovara zatvorska, na hlebu i vodi. Prouciti malo kineske, americke i ruske nacine "ophodjenja" prema ubicama u zatvorima. Gospodo iz ministarstva pravosudja menjajte zakone pod hitno , ili ce ogorceni i nezadovoljni ocevi, majke , braca ..... uzeti zakon u svoje ruke! Pa dokle vise da se desavaju ovakve strahote! Samo nemojte da se brani traumama iz detinjstva!

  • Ragnar

    3. april 2015 | 14:51

    Svaku bi mu kosku polomio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA