PREVIŠE POHOTNA PROFESORKA: Imala seks sa TRI učenika, pa zatrudnela (FOTO) (VIDEO)

Dženifer Fičer je imala seksualne odnose sa najmanje tri učenika u isto vreme. S njima se nalazila na parkingu, u njenom stanu pa čak i u dečakovim kućama kada im roditelji nisu bili tu

  • 47

Dženifer Fičer (30), bivša profesorka sa Floride koja je optužena da je više puta imala seks sa najmanje tri učenika, priznala je krivicu za tri kaznena dela.

Ova profesorka matematike je dobila 22 godine zatvora zbog seksa! (FOTO) (VIDEO)

Fičerova je predavala engleski jezik u vazduhoplovnoj akademiji, ali je otpuštena posle njenog hapšenja u aprilu prošle godine.

Tužilac je na suđenju rekao da je profesorka imala seksualne odnose sa najmanje tri učenika u isto vreme. S jednim od njih je i zatrudnela, ali je ubrzo abortirala.

Tridesetogodišnja profesorka uhapšena je pre godinu dana nakon što je majka jednog od učenika videla njene intimne poruke upućene dečaku. Tinejdžer nije bio kući u 5 ujutru i lagao je gde je bio. Tada je odlučila da uzme sinov telefon i pronašla je poruke od Fičerove.

Majka je čak i razgovarala sa profesorkom telefonom kada je navodno priznala da je zatrudnela i potom abortirala, kao i da je zaljubljena u njenog sina i da planira da se i dalje viđa s njim.

printskrin: Youtube/ABC Action News printskrin: Youtube/ABC Action News

Na suđenju povodom ovog slučaja, pojavio se još jedan maloletnik koji je optužio profesorku.

Žrtva je tad imala 17 godina kada ga je pohotna profesorka pozvala da dođe do njenog stana gde će se maziti na kauču i gledati televiziju. Rekao je da su imali 20 seksualnih odnosa u narednih sedam meseci, ponekad i u njegovoj sobi kad mu majka nije bila tu.

Fičerovu je kasnije prijavio još jedan učenik, treći po redu, koji je kontaktirao policiju rekavši da se s njom nalazio nekoliko puta na parkingu.

I to nije sve. Na svom prethodnom poslu je dala otkaz kada se saznalo da ima osećanja prema učeniku iz osmog razreda. To je obelodanjeno nakon što je koleginici priznala da joj se dečak dopada, a i pošto je drugom učeniku nagovestila da bi želela da ima seks sa njim.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor:dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • omg

    3. april 2015 | 17:10

    Lepotica.. šteta je da trune u zatvoru bezveze. Bilo im je lepo a sad je optužuju.

  • boro

    3. april 2015 | 17:16

    a mene učila neka babetina , uši mi je poderala .

  • DJOKA

    3. april 2015 | 18:11

    Kazniti ovu lepoticu zbog seksa sa ovim momcima je zločin.Perverzna američka demokratija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA