BOSANAC ŠOKIRAO POLICAJCE: Otvorili su gepek i pronašli gomilu nečega što svi volimo! (FOTO)

Kontrolom je utvrđeno da je tovarni prostor priključnog vozila blombiran i pun robe koja nije imala potrebnu dokumentaciju

  • 24

Policijski službenici Jedinice granične policije za podršku i kontrolu Gradiška juče su na magistralnom putu Bosanska Gradiška - Banjaluka zaustavili i kontrolisali teretno motorno vozilo marke "mercedes" sa priključnim vozilom registarskih oznaka Savezne Republike Nemačke, kojim je upravljao državljanin BiH,  J. A. (1972.).

Kontrolom je utvrđeno da je tovarni prostor priključnog vozila blombiran i pun nove robe.

Zbog sumnje da se radi o krijumčarenoj robi, policijski službenici Granične policije BiH su obavestili Regionalni centar Banjaluka Uprave za indirektno oporezivanje BiH.

Zajedničkim radom utvrđeno je da se u vozilu nalazila razna roba bez potrebne dokumentacije poput prehrambenih proizvoda: 11.500 komada čokolada od 100 grama i oko 1.500 komada čokoladnih slatkiša poput nutela namaza ili kinder jaja.

Foto: Granična policija BiH Foto: Granična policija BiH

Pored toga pronađena je i druga roba - mašina za veš, suncobran, mikrotalasne rerne, romobil, dezodoranasi, deterdženti za veš.

Otkrivena krijumčarena roba i predmet su predati Upravi za indirektno oporezivanje BiH na dalje postupanje.

(Telegraf.rs / Izvor: Avaz.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jasna stefanovic

    3. april 2015 | 15:16

    Pa sta je strasno..nije krijuM cario drogu , oruzje , decu..svi se snalaze.Moramo tako jer nas je ova vlast dokusurila , dovedeni smo do ruba egzistencije...procitali ste o baki koja nema ni za bajat hleb..a oni iznose u javnosti visine svojih plata, uporedjuju plate sa susednim drzavama ...strasno..jadni mi , ukrali su nam DOSTOJANSTVO I DECI NASOJ BUDUCNOST

  • AD

    3. april 2015 | 15:16

    Voli covjek slatko.Stas.

  • saran

    3. april 2015 | 16:56

    Grad se zove Gradiska a nekada se zvao Bosanska Gradiska

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA