MONSTRUM HTEO NA SAHRANU ŽENE KOJU JE UBIO: Potresni detalji sa sahrane Žakline Kojić

Jauke i vapaje za pokojnicom prekinula je Žaklinina majka Stana, kojoj je pozlilo. Pošto više nije mogla da izdrži, onesvestila se pored kovčega svoje ćerke

  • 12

Stevan Kojić iz Jagodine koji je ubio svoju suprugu Žaklinu, sumnjajući da ga vara, zatražio je da mu se omogući da prisustvuje njenoj sahrani, što je sud odbio.

DECA BILA UMAZANA KRVLJU: Novi monstruozni detalji zločina u Jagodini 

Jauke i vapaje za pokojnicom prekinula je Žaklinina majka Stana kojoj je pozlilo. Pošto više nije mogla da izdrži, onesvestila se pored kovčega svoje ćerke, zbog čega su morali da intervenišu lekari Hitne pomoći.

- Stana je stalno zvala Žaklinu da se vrati kod roditelja jer je znala da je Stevan tuče. Ona je to odbijala plašeći se da će je Stevan ubiti ako to uradi. Posle emisije DNK Stana je ponovo zvala da dođe, objašnjavajući joj da joj nema života sa Stevanom. Iako je to odbila, Stevan, koji je tada čuo za ideju Žaklinine majke, oteo joj je telefon i počeo da je zaključava u kući kad je odsutan - pričale su Žakliine komšije, napominjući da Stana od tad više nije čula svoju ćerku.

Oni pretpostavljaju da je kobne noći Stevan na silu hteo da zadrži Žaklinu, misleći da je pitanje trenutka kad će skupiti hrabrosti da ga napusti.

Žaklina i Stevan Kojić Foto: Facebook/Žaklina Stevan Kojić

Kojić je svoju ženu ubio zbog sumnje da ga vara, zbog čega su čak učestvovali i u emisiji DNK u kojoj je dokazano da je Stevan zaista otac dvoje dece koju je Žaklina rodila.

Dva dana nakon što je to ekipa ove emisije utvrdila, Stevan ju je ubio.

(Telegraf.rs/Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • iva

    6. april 2015 | 11:58

    Ti nesrecnice ne zasluzujes ni da umres dostojanstveno! Neka joj je laka crna zemlja kad joj je zivot sa tobom bio pretezak!!!

  • mama

    6. april 2015 | 11:56

    Nije trebalo da zove kcer jer ova nije vise bila u sranju da donosi odluke vazne za nju. Trebali su je odvesti ovako je zlotvor dobio volju . Sto sad vrede reci...

  • DH

    6. april 2015 | 11:25

    Bolesnik jedan..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA