ZAČEPIO MI USTA I IŽIVLJAVAO SE NADA MNOM: Ispovest starice koju je silovao negotinski narkoman!

- Upao mi je u kuću kroz razbijen prozor i legao preko mene. Začepio mi je usta rukom i iživljavao se na svakojake načine. Sat vremena me je mučio. Kad je završio, pobegao je kroz prozor - priča Milka N. kroz šta je sve prošla

  • 11

U selu Mokranje kod Negotina u kuću Milke N. (84) upao je muškarac koji  se iživljavao nad nesrećnom staricom.

- Upao mi je u kuću kroz razbijen prozor i legao preko mene. Začepio mi je usta rukom i iživljavao se na svakojake načine. Ujela sam ga nekoliko puta, udarala ga, ali on je mlad, mnogo je jači. Sat vremena me je mučio. Kad je završio, pobegao je kroz prozor - prepričava Milka N. kroz šta je sve prošla.

Monstruozno iživljavanje odigralo se u nedelju oko četiri sata ujutro. Prema nazvaničnim saznanjima, policija je identifikovala monstruma i pitanje je trenutka kada će biti uhapšen.

Baba (84) izgrizla manijaka koji je pokušao je siluje!

Foto-ilustracija: Profimedija Foto-ilustracija: Profimedija

- Živim u bedi i taj momak nije došao kod mene da bi mi nešto oteo. Znao je on da i nema šta da mi ukrade. Moja kuća se skroz srušila, pa su mi komšije ustupile ovu trošnu kućicu da je koristim. Na njoj je razbijen jedan prozor, kroz koji je upao taj manijak u nedelju ujutro - nastavlja nesrećna starica za "Informer".

- Spavala sam, kad se on bacio na mene svom težinom i rukom mi začepio usta. Strašno sam se uplašila. Otimala sam se dok mi je on svašta radio. Ne mogu ni da pričam o tome. Pokušala sam iz sve snage da se odbranim. Ujela sam ga nekoliko puta za ruku kojom mi je prekrio usta. Onda sam uspela da dohvatim štap, koji je stajao pored kreveta. Udarala sam ga iz sve snage, ali džaba. On mene nije tukao, jer nije bilo potrebe. Šta sam mu ja mogla, mlad je, jači - priča nesrećna Milka.

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

Kada je završio sa torturom, manijak je pobegao, a prilikom bega su mu ispali mobilni telefon i pakla cigareta.

I policija i meštani znaju ko je napasnik i pitanje je trenutka kada će se naći iza rešetaka. Reč je o narkomanu koji je već osuđivan za seksualno nasilje, ali i za druga krivična dela.

Milka N. živi sama, od kada joj je muž umro ptre 30 godina i nema nikakva socijalna primanja.

Mokranjem se u nedelju pronela vest da je Milku napao manijak, ali da je ipak uspela da se odbrani, što se ispostavilo kao netačno.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N.N.

    8. april 2015 | 01:47

    Ovo je najbolji dokaz da manijaci siluju kada oni to reše. A mnogi okrivljuju devojke, žene, šta su obukle, gde su išle u koliko sati, provocirale su itd. Starica ga nije provocirala, bila je u kući, svi faktori provokacije su isključeni. Znači siluju bolesnici, neizlečivi. Ne treba ih nikada pustiti, jer će zločin ponavljati.

  • Doris

    8. april 2015 | 06:05

    Jadna zena..Zivimo u ludoj drzavi..niko da je zastiti...Centar za socijalni rad....ili bilo koj druga institucija...ali kod nas je tako..na zalost....!!

  • Natasa

    8. april 2015 | 08:56

    Jadna bakica!! Svaki put me previše potresu ovakve priče. Ma bre ovakvim i sličnim životinjama je i doživotna robija malo!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA