DA LI JE OVAJ ČOVEK I VAS OBMANUO NA INTERNETU? Uhapšen opasni prevarant! (FOTO)

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na sve koji su žrtva M. T. (44) i prepoznaju ga na fotografiji, da se jave na brojeve telefona 066 889 3246 i 066 889 3247

  • 3

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su M. T. (44) zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivična dela prevare i falsifikovanja isprave.

On se tereti da je, putem interneta, nudio pozajmice novca, tražeći od zainteresovanih da prethodno uplate izvesnu sumu na ime troškova advokata koji će, navodno, sačiniti ugovor o takvoj transakciji. Pritom je koristio sopstveni, ali i lažni identitet na osnovu falisifikovane lične karte.

Na taj način, kako se sumnja, prevario je dvojicu Veterničana, ali i još nekoliko stotina ljudi širom Srbije i ostvario protivpravnu imovinsku korist u višemilionskom iznosu.

Osumnjičenom, koji je lišen slobode u zajedničkoj akciji pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu i Novom Sadu, određeno je zadržavanje po odobrenju tužioca kome će biti doveden na saslušanje u zakonskom roku.

Ministarstvo unutrašnjih poslova poziva građane koji su, eventualno, bili prevareni na opisani način, da se jave kriminalističkoj policiji, pozivom na brojeve telefona: 066 889 3246 i 066 889 3247.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA