Predstavljao se kao pripadnik BIA, uzimao novac za posao

Policijska uprava u Kragujevcu poziva oštećene da se jave u Odsek za suzbijanje privrednog kriminala ili na telefon 034/502-127

  • 0

Zbog sumnje da je izvršio krivično delo prevara, danas je uhapšen Zvonko Cvetković (57) iz Kragujevca, koji je prevario četiri osobe i od njih uzeo oko 10.000 evra, saopštila je kragujevačka policija.

Cvetković se od 2009. do aprila ove godine lažno predstavljao kao visoki rukovodilac Bezbedno-informativne agencije, od više osoba tražio je i primio novac kako bi ih, navodno, zaposlio u Kliničkom centru Kragujevcu i policiji.

Predstavljao se pod prezimenom Popov, a za zaposlenje u tim ustanovama od građana je tražio 3.000 i 7.000 evra, navedeno je u saopštenju, u kojem se dodaje da se osnovano sumnja da je prevario četiri osobe od kojih je uzeo oko 10.000 evra.

Postoje indicije da je Cvetković na taj način prevario već broj građana, pa Policijska uprava u Kragujevcu poziva oštećene da se jave u Odsek za suzbijanje privrednog kriminala ili na telefon 034/502-127.

(I. M. / Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA