Albanci izboli srpskog mladića u Kosovskoj Mitrovici? (VIDEO)

Regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić rekao je da je nekoliko osoba sa kapuljačama na glavi prešlo glavni most na Ibru, koji razdvaja severni deo Mitrovice od južnog dela, i tom prilikom je napadnut srpski mladić

  • 45

U severnom delu Kosovske Mitrovice u blizini ibarskog mosta večeras oko 18.00 časova izboden je mladić srpske nacionalnosti S.N. (17) koji je prebačen u mitrovičku bolnicu, rekao je Tanjugu regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić.

Prema njegovim rečima, grupa od sedam, osam lica sa kapuljačana na glavama prešlo je glavni most na Ibru, koji razdvaja severni od južnog dela grada, i tom prilikom je napadnut srpski mladić.

- Njemu se ukazuje pomoć u bolnici u Kosovskoj Mitrovici, oštrim predmetom moguće nožem je izboden u predelu plećke, ne znamo motiv ni ko je napadač, policija je na licu mesta i započeli smo istragu - naveo je Bojić.

Direktor Zdravenog centra “Kosovska Mitrovica”  Milan Ivanović  je u izjavi za Telegraf  rekao da je mladić srpske nacionalnosti N.S .(17) smešten na odeljenju intenzivne nege , da je u toku dijagnostika i da prema prvim informacijama iako su povrede ozbiljne mladić nije vitalno ugrožen..

N.S. je oko 18 časova uboden nožem u predelu grudnog koša dok je sa drugovima sedeo na klupi u  parku kod spomenika "Beli andjeo”  u neposrednoj blizini glavnog mosta u severno  deku Kosovske Mitrovice.

Prema kazivanju očevidaca grupa Albanaca prešla je glavni most koji razdvaja severni od južnog dela grada i bez ikakvog povoda uboli mladića. Napadači su pobegli u južni deo grada.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Tanjug / S. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazar

    9. april 2015 | 20:06

    Dokle vise ovako!?? Pitanje za sve odgovorne ljude koji vode drzavu Srbiju!!! Gledaju separatisti da nam predstojeci praznik presedne!!! Svi znamo da sa njima nikada nece biti dogovora,mira,buducnosti!!! Svi vidimo,gledamo i samo osudjujemo,a oni napadaju..napadaju..a mi!!!!???

  • Siptarska praksa

    9. april 2015 | 20:54

    Traze zrtvu.Prave tenzije.Njhov poznat recept po kome deluju vise decenija.Dok ne dodje djavo po svoje.Samo polako...Docice i nasih pet minuta...

  • Pera Kojot #1

    9. april 2015 | 20:23

    Djubrad jedna !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA