SRPSKI LOTO MILIONER: Srećni dobitnik osvojio 34,5 milona dinara!

- Odigrao je sistemski LOTO listić i jedan JOKER broj koji mu je doneo sreću i omogućio mu da ovaj praznik dočeka kao milioner - navodi se u saopštenju Državne lutrije Srbije

  • 16

Državna lutrija Srbije saopštila je da je u večerašnjem uskršnjem LOTO izvlačenju srećni dobitnik džoker premije dobio 34,5 miliona dinara.

Uz čestitke srećnom dobitniku, u saopštenju se konstatuje da je dobitni listić uplaćen u menjačnici "BGD ML" u ulici Matice Srpske 43 na Zvezdari u Beogradu.

- Čestitamo novom JOKER dobitniku koji je postao prvi LOTO dobitnik u 2015. godini. Odigrao je sistemski LOTO listić i jedan JOKER broj koji mu je doneo sreću i omogućio mu da ovaj praznik dočeka kao milioner - navodi se u saopštenju.

Od 2005, godina, od kada se u okviru Državne lutrije Srbije priređuje igra LOTO, sedam od 39 brojeva, čak devet LOTO sedmica pogođeno je baš u aprilu.

Takođe, dva dobitnika JOKER premije do sada su imala sreće u ovom mesecu.

Time je, konstatuju u saopštenju, LOTO kolo posvećeno najvećem hrišćanskom prazniku, još jednom potvrdilo srećnu aprilsku statistiku.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fibi

    11. april 2015 | 00:45

    E blago njemuu:)

  • Zoran

    11. april 2015 | 07:50

    To sto je u aprilu najvise dobitaka to lutrija tada dozvoli da izadje dobitak a posle se redja nema dobitnik po nekoliko nedelja da se skupi sto vise para pa opet jovo nanovo

  • &

    11. april 2015 | 00:56

    Auu koja kinta !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA